akjam Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 nop MCE.... To rezałeś te spryski i od początku nie działają? nie one były - ale jak wiecie czasu zawsze mam w chu.......j malo...a w końcu jak kasa zosatła jakaś to bym sobie zrobił z kiera i FIS'em porządek a i przy okazji to bym uruchomil No ale były i działały, tak? Jeśli tak to MCE masz ok. w sensie, że ogarnia spryski.
Gość elvis80 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 nie właśnie jak juz kupiłem to ni hu hu nie działało...a ja jestem taki laik że nie wiem jak se to MCE sprawdzić VAG'a nei mam to pewnei musiałbym coś porozkręcać a garażu nie bardzo mam od kogo użyczyć...jedynie co to czekać do wiosny ...
akjam Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 nie właśnie jak juz kupiłem to ni hu hu nie działało...a ja jestem taki laik że nie wiem jak se to MCE sprawdzić VAG'a nei mam to pewnei musiałbym coś porozkręcać a garażu nie bardzo mam od kogo użyczyć...jedynie co to czekać do wiosny ... Trzeba podpiąć pod kompa i kilka sekund i wiesz jaki masz moduł. Ale jak miałeś to od początku to podejrzewam, że moduł jest odpowiedni. No chyba, że ktoś to dokładał i nie uruchomił sprysków...
Gość elvis80 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 wątpię żeby Szkop się w to bawił i nei uruchomił do końca tym bardziej ze mam ponoc SWEDEN EDITION, dla mnie nejlepiej byloby wrzucić od kogos pompke i sprawdzić a i wtedy wydac to 50zł bo wiesz kupie i okaże się że bedę musiał wystawi na allegro za 30zł jako używkę bo se ją raz wsadzę w zbiorniczek...
stanley Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 wątpię żeby Szkop się w to bawił i nei uruchomił do końca tym bardziej ze mam ponoc SWEDEN EDITION, dla mnie nejlepiej byloby wrzucić od kogos pompke i sprawdzić a i wtedy wydac to 50zł bo wiesz kupie i okaże się że bedę musiał wystawi na allegro za 30zł jako używkę bo se ją raz wsadzę w zbiorniczek... podaj mi na PW twój VIN w pon sprawdzimy co tam masz
akjam Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 wątpię żeby Szkop się w to bawił i nei uruchomił do końca tym bardziej ze mam ponoc SWEDEN EDITION, dla mnie nejlepiej byloby wrzucić od kogos pompke i sprawdzić a i wtedy wydac to 50zł bo wiesz kupie i okaże się że bedę musiał wystawi na allegro za 30zł jako używkę bo se ją raz wsadzę w zbiorniczek... podaj mi na PW twój VIN w pon sprawdzimy co tam masz Tylko nie mów mu Stan wszystkiego jakby coś było nie tak... (jakaś ćwiartka z innego albo coś) żeby się nie załamał! :polew:
Gość elvis80 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 nie no auto miałem już sprawdzane zderzaki i drzwi TL malowane...przebieg powinien pasowac 115800km mam teraz...
akjam Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 nie no auto miałem już sprawdzane zderzaki i drzwi TL malowane...przebieg powinien pasowac 115800km mam teraz... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 będą ... To Cie czeka na spocie jak przyjedziesz!!!!
Gość elvis80 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 stanley poszlo do Ciebie na priv...byłbym wdzięczny jakbyś looknął...co i jak...bo poważnei bym se odblokował ten FIS i całą reszte co pisalem...[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 23:41_________________________________________________ będą ... To Cie czeka na spocie jak przyjedziesz!!!! e niby dlaczego?? jak zrobię to co chcę w Niuni to podjadę ... ale stal majty będę musiał zapodać - żeby po d*pie nie dostać, tyle że z j**anym czasem c**jowo - dbrze wiecie...bo pisałem - i to serio - jeszcze ten www.allekuchnia.com.pl prowadzę nie ma jak sie ogarnąc z robotą.... ;( wszystko w c**j nawet se pompki nie moge sprawdzić jak widzicie
stanley Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 stanley poszlo do Ciebie na priv...byłbym wdzięczny jakbyś looknął...co i jak...bo poważnei bym se odblokował ten FIS i całą reszte co pisalem... nie mam nic
Gość elvis80 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 stanley poszlo do Ciebie na priv...byłbym wdzięczny jakbyś looknął...co i jak...bo poważnei bym se odblokował ten FIS i całą reszte co pisalem... nie mam nic bankowo poszło... sprawdź teraz[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 23:47_________________________________________________ja chyba już spadam [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 23:52_________________________________________________jakby co to WAUZZZ8E33A209228
Rekomendowane odpowiedzi