Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 po lodzie sobie zróbcie zazdrośnik :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 po lodzie sobie zróbcie zazdrośnik :polew: :polew: :polew: no to w kancik... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 karwa jak tak dalej pójdzie to c**ja dziś zrobię....... co za ludzie
stanley Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 po lodzie sobie zróbcie zazdrośnik :polew: :polew: :polew: jak będzie z połykiem to też chcę
Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 po lodzie sobie zróbcie zazdrośnik :polew: :polew: :polew: jak będzie z połykiem o też chcę gej j**any
akjam Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Ale macie tematy z rana! w katowicach jest jeden OKO reszta to pajace podobno wyczuwam nutę agresji w wypowiedzi, powiem krótko wal się widzę że robisz to na 100% tak czy tak jutro wpadne na spota... Keżor powiesz mi to w oczy o tym jp? chetnie podyskutuje na ten temat zaloguj się na forum poolicjantów i tam ich besztaj będziesz miał JP
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 no i ni c**ja nie będzie mnie dziś To nie dobrze popsujesz nam frekwencje
Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 no i ni c**ja nie będzie mnie dziś To nie dobrze popsujesz nam frekwencje taki c**jowy dzień, większość klientów mam popołudniu i jeszcze jakieś zebranie a puki co siedzę w domu jeszcze z 30 min
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 no i ni c**ja nie będzie mnie dziś To nie dobrze popsujesz nam frekwencje taki c**jowy dzień, większość klientów mam popołudniu i jeszcze jakieś zebranie a puki co siedzę w domu jeszcze z 30 min
OKO Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 no i ni c**ja nie będzie mnie dziś To nie dobrze popsujesz nam frekwencje taki c**jowy dzień, większość klientów mam popołudniu i jeszcze jakieś zebranie a puki co siedzę w domu jeszcze z 30 min zabranie to masz wieczorem ale MD na Katosach
akjam Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 no i ni c**ja nie będzie mnie dziś To nie dobrze popsujesz nam frekwencje taki c**jowy dzień, większość klientów mam popołudniu i jeszcze jakieś zebranie a puki co siedzę w domu jeszcze z 30 min zabranie to masz wieczorem ale MD na Katosach No właśnie!
Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 no i ni c**ja nie będzie mnie dziś To nie dobrze popsujesz nam frekwencje taki c**jowy dzień, większość klientów mam popołudniu i jeszcze jakieś zebranie a puki co siedzę w domu jeszcze z 30 min zabranie to masz wieczorem ale MD na Katosach No właśnie! No właśnie nie Witam
akjam Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 no i ni c**ja nie będzie mnie dziś To nie dobrze popsujesz nam frekwencje taki c**jowy dzień, większość klientów mam popołudniu i jeszcze jakieś zebranie a puki co siedzę w domu jeszcze z 30 min zabranie to masz wieczorem ale MD na Katosach No właśnie! No właśnie nie Witam
Seski Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 hmm to chyba ja tez dzisiaj wpadne... tak zeby frekwencji nie popsuc...
akjam Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 nic nie poradzę..klient nasz pan Zmień klienta!
Rekomendowane odpowiedzi