Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Akumulator kupiony! Wziąłem ostatecznie Boscha S5 tego co Pajda wrzucił ale o nieco innych parametrach - 77AH i 780A. Różnica w cenie to tylko 20plnów a moc/pojemność nieco większa i prąd rozruchu też. :wink: Dzięki za linki i podpowiedź. :hi:

Opublikowano
Opublikowano
Akumulator kupiony! Wziąłem ostatecznie Boscha S5 tego co Pajda wrzucił ale o nieco innych parametrach - 77AH i 780A. Różnica w cenie to tylko 20plnów a moc/pojemność nieco większa i prąd rozruchu też. :wink: Dzięki za linki i podpowiedź. :hi:

spox :wink: dobry wybór :thumbup1: fajna moc i prąd, ile dałeś jak można wiedzieć bo się zastanawiam czy nie brać do siebie.

Opublikowano

siema z wieczora

Opublikowano

jeszcze jutro :whistling:

Opublikowano

noo hehe

Opublikowano

spox :wink: dobry wybór :thumbup1: fajna moc i prąd, ile dałeś jak można wiedzieć bo się zastanawiam czy nie brać do siebie.

Dałem 349PLNów. Tylko 25pln różnicy między tym tańszym. Nie mają go chyba wystawionego na alledrogo ale jak zajechałem to mi o nim powiedział. :wink4:

Opublikowano

stary aku im dales? :decayed:

Opublikowano

Nie bo się nie przygotowałem i nie mogłem odkręcić zabezpieczenia a u nich nie mieli odpowiednich narzędzi. Muszę im podwieźć bo dostałem kartkę na zwrot kaucji w kwocie 30pln. :wink4:

Opublikowano

jak co to na spocie mozesz przekazac jakiegos starego trypla to im podrzuce niebedziesz musial specjalnie jechac :wink:

Opublikowano
jak co to na spocie mozesz przekazac jakiegos starego trypla to im podrzuce niebedziesz musial specjalnie jechac :wink:
No i elegansio! :banan:Ty będziesz jechał do nich po aku? Miałem prosić o to ekype z MS ale dam tobie. Jest na 30 dni od dzisiaj więc jest czas. :wink: A zwrócisz kasę? :decayed::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano
No i elegansio! :banan:Ty będziesz jechał do nich po aku? Miałem prosić o to ekype z MS ale dam tobie. Jest na 30 dni od dzisiaj więc jest czas. :wink:A zwrócisz kasę? :decayed::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
noi tutaj jest taki maly haczyk :polew::polew::polew::polew:

ja kupilem w tamtym roku aku takze niemusze brac nowego :decayed: a sprawe z oddaniem aku zalatwilem w ten sposob ze oko mi podarowal jakiegos starego badziewia bo szkoda mi bylo oddac im ten ktory mialem hehe

Opublikowano
:decayed: :decayed: No to chyba będę musiał prosić Pajdę o przysługę. :naughty:
Opublikowano

pajda, twój aku - wystawi przeze mnie w dziale sprzedam :polew:

Opublikowano

ale z ciebie zyla :grin:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew:

ale z ciebie zyla :grin:

:grin::grin::grin::grin:
Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew:

akjam nie ma problemu, podwioze twój stary aku - może się okaże ze twój stary jest lepszy nie co od mojego starego i zrobię zamiane i odwioze moj, który w zasadzie po zamianie będzię twój :polew:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew:

akjam nie ma problemu, podwioze twój stary aku - może się okaże ze twój stary jest lepszy nie co od mojego starego i zrobię zamiane i odwioze moj, który w zasadzie po zamianie będzię twój :polew:

kto kombinuje ten zyje :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.