Pucek Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jakieś straty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jakieś straty? rozwalona kabina prysznicowa u Griszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 żyje ...ale ballantiness obalony:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jakieś straty? rozwalona kabina prysznicowa u Griszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 żyje czyli jeszcze z 1.5 promila Ci zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 a on się nie liczy ma jeszcze cały tydzień wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki za miły weekend w BT Dziś zaliczyłem 2 dmuchanka, jedno przed 12 w zakopcu, a drugie wieczorem 1km od domu dobrze że wynik 0,0. ale odetchnąłem po tym w zakopcuy aż mi się ciepło zrobiło PS. ucho dzięki za wspólną jazdę do i z BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Alkoholicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 y.yy...chlory:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 y.yy...chlory:decayed: wydaje Ci się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 ojjj...moje oczęta dużo w Bt widziały czasem lepiej czasem gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 siema chlory zdrówko ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- Dzięki za miły weekend w BT Dziś zaliczyłem 2 dmuchanka, jedno przed 12 w zakopcu, a drugie wieczorem 1km od domu dobrze że wynik 0,0. ale odetchnąłem po tym w zakopcuy aż mi się ciepło zrobiło PS. ucho dzięki za wspólną jazdę do i z BT polecam się ale nóg quwa nie czuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 chyba se zaś psytnę bo jakoś dziwnie się czuję...tak "trzeźwo" ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- normalnie "słyszę" jak moja wątrobą do mnie przemawia..."what the f*ck" ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 no dobra wszystko curva okej, ale ja się zastanawiam jak ja we wtorek do roboty pójdę ...normalnie chyba drgawek dostanę w robocie:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 do wtorku wątroba odetchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ale macie jebitne flagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 http://s4.ifotos.pl/img/dolinajpg_exparer.jpg Pajda spójrz na te foto...na lewe auto i teraz na prawe i znów na lewe i znów na prawe...i czego w tym lewym brakuje... ...przypomnij se o zym My gadali przed stasindą...ja bym się nie zastanawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi