pajda Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 To kto będzie? Bo nie wiem czy się jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No ja będę jak ktos się zadeklaruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No ja będę jak ktos się zadeklaruje To deklaruje że będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 pochwalony. Ja w robo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No i Echo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 a ja nie długo do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 a ja nie długo do roboty Ja od jutra na noc, a dzisiaj jeszcze łomżing, dodam tylko że pierwszy % od ponad tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) a ja nie długo do roboty Ja od jutra na noc, a dzisiaj jeszcze łomżing, dodam tylko że pierwszy % od ponad tygodnia ja ten tydzień nocka...wyjątkowo sobota, niedziela wolne. Poniedziałek, wtorek do roboty... środa, czwartek wesele kumpla...piątek cierpienia a sobotę chrzciny chrześniaka w niedzielę zapewne zaś K.O. No i od poniedziałku do czwartku robota i zaś %%%%% czytaj Zator Edytowane 26 Maja 2015 przez Polko_V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 a ja nie długo do roboty Ja od jutra na noc, a dzisiaj jeszcze łomżing, dodam tylko że pierwszy % od ponad tygodnia ja ten tydzień nocka...wyjątkowo sobota, niedziela wolne. Poniedziałek, wtorek do roboty... środa, czwartek wesele kumpla...piątek cierpienia a sobotę chrzciny chrześniaka w niedzielę zapewne zaś K.O. No i od poniedziałku do czwartku robota i zaś %%%%% czytaj Zator Będziesz dobrym zawodnikiem w Zatorze, popatrz na to w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 rychtyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 dzięki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Dziś będzie ciekawy program Kuby ... nadrabia po tej żenadzie która była tydzień temu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Dzięki za szybkiego spota! Afroo miło było poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 a były takie smaki na kebab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Animrumru u KW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 O tym pisałem 3 posty wcześniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinKatoA4 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 siema wszystkim jestem nowy i mam takie pytanko gdzie organizujecie jakieś zloty w katowicach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi