Miszka82 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 niestety nie mogę sobie na to pozwolić, oglądam mecz i nic nie cieszy bardziej jak przegrana goroli (szkoda że nie zagłębie sosnowiec) j**any - strzelił ale zapewne będzie kara za ten wybryk i śmiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Gorole przynajmniej grają w LM a hanysy ni h*ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 j**any - strzelił ale zapewne będzie kara za ten wybryk i śmiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Gorole przynajmniej grają w LM a hanysy ni h*ja Gorole ale nie ze sosnowca - wiem, że sosnowiec to najbardziej wychylona na południe dzielnica Warszawy ale bez przesady nie pochlebiaj sobie najgorsze gorole to we sosnowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 I remis Gorole przynajmniej grają w LM a hanysy ni h*ja Gorole ale nie ze sosnowca - wiem, że sosnowiec to najbardziej wychylona na południe dzielnica Warszawy ale bez przesady nie pochlebiaj sobie najgorsze gorole to we sosnowcu Mnie to nie rusza akurat ale jak Tobie poprawia humor to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 psyyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 jest i grubiorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 z wieczorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 jest i grubiorz ...ja, ja...dali trenuja ...i...kolejne piwko i potym kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 ...no i pyrsk Panowie?!...jak tu się dodaje fotki na forum ?? Kiedyś to umiałem (2 lata temu), ale teraz widzę, że jakieś czary mary. Wiem, że to jest proste, ale też bym chciał opanować, tę sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 ...no i pyrsk Panowie?!...jak tu się dodaje fotki na forum ?? Kiedyś to umiałem (2 lata temu), ale teraz widzę, że jakieś czary mary. Wiem, że to jest proste, ale też bym chciał opanować, tę sztukę Najlepiej z tapatalka, a normalnie to na hosting zdjęć wrzucasz i potem linkujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 "...mój mobilniok rzigo tapatalkiym (czyt. gupieje)". Czyli jak?! Wchodzę na hosting. Przenoszę z lapka na hosting, koipuję link i wklejam go to tej "ikonki" z górą i słoneczkiem pod emotkami?? Multis...zapodej linka na hostinga?? Plisssss... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi