pajda Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 ja będę z dziećmi i grilemHmm no sam nie wiem , grill powiadasz?Będziesz miał go zamiar użyć czy będzie leżał tylko w bagażniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Już się pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 dzięki za grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Dzięki ale mega wyżera. Akjam następnym razem jak kupie zaopatrzenie [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 SiemaWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 13 godzin temu, stanley napisał: dzięki za grilla 13 godzin temu, pajda napisał: Dzięki ale mega wyżera. Akjam następnym razem jak kupie zaopatrzenie Luzik, Dzięki również! Smaczne było! Do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 SiemaWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 okazja https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b7-oplacone-3-0-tdi-quattro-ID6yVHhf.html a tutaj bym się mocno zastanowił co wybrać http://allegro.pl/audi-rs4-b5-i6872485069.html#thumb/1 https://www.otomoto.pl/oferta/audi-rs4-nogaro-blue-ID6yUXxt.html http://allegro.pl/audi-rs4-b7-427km-440nm-mozliwa-zamiana-i6873216871.html#thumb/1 możliwa zamiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 No to zdrowie Sorry za tamto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Jak już b7 stoją w tej cenie to ja sie nie dziwie że swojej nie moge sprzedać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 1 minutę temu, Horneth napisał: Jak już b7 stoją w tej cenie to ja sie nie dziwie że swojej nie moge sprzedać ... pewnie trzeba dyszke mieć na pakiet startowy do tej B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyks Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Horneth napisał: Jak już b7 stoją w tej cenie to ja sie nie dziwie że swojej nie moge sprzedać ... Bo źle się do tego zabierasz... Gdybyś zaczął od korekty licznika juz dawno by poszła Edytowane 28 Czerwca 2017 przez Onyks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 1 minutę temu, Onyks napisał: Bo źle się do tego zbierasz... Gdybyś zaczął od korekty licznika juz dawno by poszła nie da rady, non stop serwisowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Magicznego przebiegu fakt nie ma ale 280tys to chyba też nie ma źle xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyks Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 A propos serwisu, masz już może dla mnie te wydruki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Obiecuje że do końca tyg Ci to prezes ogarne. I tak musze zadzwonić do Ciebie bo mam sprawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyks Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Ok, dzwon śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi