jack100 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam i chciałbym w skrócie opisać mój problem. Może był on wałkowany, ale rozwiązania nie znalazłem. A więc tak, temperatura zewn. jaką mi wskazuje na desce w dzień to -38 do -40, przy rzeczywistej temp ok +28 i nie spada podczas jazdy. W nocy, jak zapalam silnik jest to samo czyli -40 ale po kilku minutach rośnie i dochodzi do +20, ale rzeczywista jest ok +15. Nie wiem co mam robić, bo robi się ciepło a klima nie chłodzi, czy te dwie sprawy są połączone ze sobą. Dzięki i proszę o jakieś rady ;(
Bieniek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Sprawdz vagiem czy nie ma bledu czujnika temperatury.Moze miec to powiazanie z niezalaczajaca sie klima...
jack100 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Dzięki bardzo za odpowiedz, ale i tak muszę podjechać do serwisu, bo nie mam możliwości podłączenia.
@vant Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Climatronic na 100% jest powiązany z czujnikiem zewnetrznym temperatury dlatego nie załącza klimatyzacji. Prawdopodobnie masz walnięty czujnik temp.zewnętrznej.
Rekomendowane odpowiedzi