cichy1989 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam. Przed chwilą zahaczyłem o jakiś kamień w trawie dość głośno dał się słyszeć spojrzałem pod auto i zobaczyłem że coś cieknie dość mocno kropelka po kropelce z tego miejsca co na foto zaznaczyłem. Co to może być miska olejowa? ;(
cichy1989 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mam klime. Sprawdziłem i jestem teraz prawie pewny że to woda ale nie wiem czy to normalne żeby tak intensywnie kapała...? :gwizdanie:
juby_p Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 no to umnie w ty miejscu leca skropliny czasem bardzo dużo, kiedys jak tankowałem to koleś co stał zamna aż mi zwrócił uwagę że mam przeciek.
mily Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mam klime. Sprawdziłem i jestem teraz prawie pewny że to woda ale nie wiem czy to normalne żeby tak intensywnie kapała...? :gwizdanie: Normalne w lecie będziesz miał kałuże pod autem Takie uroki klimy, ale nie jest to nic niepokojącego i to napewno to nie przez kamień, poprostu zbieg okoliczności. W lecie zauważ że jak ktos ma klimę i staje na światłach to mu leci woda. Nie masz sie czym przejmować.
cichy1989 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Dzięki koledzy juz myślałem że znowu mam ładny kolejny wydatek
Rekomendowane odpowiedzi