slaw86 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 kurka męczyłem się z tym z godzinę..dobrze że deszcz zaczął padać bo jeszcze by się coś połamało.... nie ma w książce "A4 sam naprawiam" opisu jak to zdjąć (przynajmniej nie widziałem)... postępowałem wg tego opisu: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_demontaz_boczkow_bagaznika_w_avancie-t72472.0.html no i lipali, ruch minimalny do góry jest ale do siebie ani milimetra... No i nie wiem mam się z tym siłować czy to jakoś inaczej zdemontować?? pomocy
sadek Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 to może kolego trochę mocniej do góry pociągnąć powinieneś, mi schodziło bez problemu nawet bez czytania instrukcji :> a jak nic z tego nie będzie to możesz spróbować wsadzić śrubokręt w półkę (miedzy metal a materiał) i spróbować minimalnie podważyć ten zatrzask... powodzenia
slaw86 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2009 podejście nr 2- udane dla potomnych :gwizdanie: trzyma się na trzech (góra, środek i dół) metalowych zaczepach dość mocnych... najpierw górny przesuwamy do szyby i do siebie; następnie środkowy zaczep, odpychamy boczek z wnętrza auta i do siebie; zaczep na dole, cała ta wyściółka boczna w dół i do siebie... i już jest zdjęte
Rekomendowane odpowiedzi