Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Problem z adaptacją przepustnicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: witam panowie mam problem z adaptacja przepustnicy szukalem na forum ale nic podobnego nie znalazlem posiadam w swoim a4 instalacje gazowa i jak do tej pory nie mam z nia problemow ale kilka dni temu mialem strzal gazu wymienilem gume na antystrzale i auto zaczelo dziwnie falowac na obrotach wiec przystapilem do adaptacji przepustnicy ale nie jest to mozliwe vag pokazuje Avalible ale przez okolo jedna sekunde pokazuje sie ADPT Run i nic sie nie dzieje pozatym przepustnica zaczela strasznie dlugo piszczec wczesniej piszczala okolo 10 sek teraz trwa to okolo 30-40 sek proba przeczyszczenia nic nie dala :wallbash: moze doradzicie mi co mam zrobic panowie pomocy
Opublikowano
:) takie są prawdopodobnie przyczyny jazdy na zwykłej instalacji gazowej.możliwe że po strzale gazu uszkodziła się przepustnica.ale niech wypowiedzą się inni. :hi:
Opublikowano

:) takie są prawdopodobnie przyczyny jazdy na zwykłej instalacji gazowej.możliwe że po strzale gazu uszkodziła się przepustnica.ale niech wypowiedzą się inni. :hi:

Dokładnie,ja bym wykręcił przepustnice i sprawdził ją pod wyglądem czy czasem druty oporowe nie są uszkodzone :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja uzytkuje to auto juz rok a wczesniej jezdzil nim koleg ponad 2 lataa i nic takiego sie nie dzialo czy moge poprosic o jakos podpowiedz [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 21:21_________________________________________________jakie druty oporowe jak maja wygladac moze cos wiecej

Opublikowano

Tutaj masz przykładowe zdjęcie ale zamiennika(różnica polega na tym że w Ori przepływomierzu są druty oporowe)a tu nie :wink4:

6c294d0d65dae7d6m.jpg

Proponuje podpiąć autko pod kompa i wtedy jak nic nie wyjdzie zacząć sie martwić.

Opublikowano

Panowie jestem poprzednim wlascicielem tego auta i wiem co go boli po podlaczeniu pod vaga jest sporadyczny blad przeplywki ale on jest od 3 lat i auto chodzilo, teraz tez chodzi ale na benzynie jest tragedia obr skacza od 300 do 1100 na gazie w miare ok ,panowie za przeplywka jest natystrzal wiec przeplywki nie moglo uszkodzic ale moglo sie cos stac z przepustnica bo jest nawet problem z adaptacja aha jeszcze pytanie czy odlaczona odma i zaslepiona moze powodowac jakies nierowne obroty , moze logi by cos pomogly???

Opublikowano

Odłącz przepływomierz i sprawdź, jak wtedy pracuje silnik. Nie wierz w te klapy zabezpieczające bo to shit.

Opublikowano
  • Autor
:hi: panowie wymienilem dzis przepustnice oczywiscie zostala ona dokladnie umyta i wyczyszczona problem z falowaniem narazie ustapil :) adaptacja przepustnicy przebiegla prawidlowo auto zrobilo sie zrywniejsze narazie wszystko jest ok bede testowal ta przepustnice i zobacze jak auto bedzie sie zachowywac