tiesto1820 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam mam problem z klimatyzacją.Niedawno robiłem serwis auta i po serwisie kiedy właczyłem klimatyzacje poczułem dziwny swąd.Z jednej strony jakby swierze powietrze a z drugiej jakby smierdziało sam nie wiem czym ale przed serwisowaniem auta nie miałem tego problemu.Czy myslicie ze podczas tego serwisu mogło zostac cos wymienione przez kolesi którzy robili ten serwis albo czy oni mogli cos zrobic z ta klimą.Powiedzcie co moze byc przyczyną tego zapachu.Dzięki i pozdro.
Queyas Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Mam dokładnie ten sam problem. Podczas włączania klimatyzacji, przez jakieś 10 sekund wylatuje zapach, ni to orzeźwiający, ni to śmierdzący i potem znika. Gdy wyłączę ją i włączę ponownie, znowu, 10 sek leci zapach, a potem juz jest ok.
Artur82 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 wydaje mi sie ze klimka jest nie do konca odgrzybiona
andy_sky Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 no i dobrze Ci się wydaje,musisz rozebrać schowek i nawalic piany na parownik,chyba że chcesz mieć chorobe legionistów (śmiertelną),jes o tym na forum użyjcie chyba w dziale,zrób to sam
Orange Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_odgrzybianie_klimatyzacji-t39455.0.html proszę bardzo
Queyas Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Dzięki ! W ten weekend będę czynił dzieło zniszczenia
Queyas Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Po odgrzybieniu wszystko jest ok. Thx Zrobiłem to jednak u fachowców, bo to koszt tylko 50zł.
Rekomendowane odpowiedzi