zielin5 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Czesc Dzisiaj odpalam auto i na wyswietlaczu radia pojawia się SAFE. Wczoraj odgrzybiałem klimatyzacje, mogło gdzieś zalać radio? Świeci mi się równierz napis service na komputerze. Audi a4 b7 powiedzcie mi od czego może to byc?
Skrzypek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 a nie odłączałeś aku? Radio po prostu domaga się wprowadzenia kodu. Po odłączeniu zasilania radyjko automatycznie się blokuje. Jak masz papiery od radia to znajdziesz w nich kod wprowadź go (jak to zrobić masz w podpiętym) i będzie hulało;)
numen1 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam Mi właśnie to samo się zrobiło w A4 B7 ....SAFE, auto było u eklektyka coś mi poprawiał, wcześniej odłączałem akumulator i ponownie włączałem to Radio chodziło.A teraz nie? Nie mam kodu do radia, to co teraz zrobić? i jak w ogóle sie wpisuje może jest jakaś kombinacja przycisków na radiu?
@vant Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 No kombinacja jest napewno, ale jeśli nie masz kodu to i tak go nie wpiszesz, jedż do gościa który zajmuje się elektroniką samochodową to Ci odblokuje radyjko.
numen1 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Podobno jest uniwersalny kod do Audi ..? Ale jak wpisać KOD do radia?
zielin5 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Pojechalem do servisu, dali mi kod, probowali wpisac i zablokowali, SAFE 2. odaczylem akumulator podlaczylem znowu i bez kodu sie odpalilo :>
@vant Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 To wychodzi na to że masz radio bez kodu. :>
domelq Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 To wychodzi na to że masz radio bez kodu. :> wszystko na to wskazuje
Rekomendowane odpowiedzi