darecki999 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 witam! czytam forum ale czegos podobnego nie znalazlem otoz zapala mi sie kontrolka esp i obojetnie czy stoje czy jade po jakims czasie gasnie i tak wkolo macieju.moze ktos mial podobne doswiadczenie .na vagu czysto
iktorn_s Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 MALEM TO SAMO POJECHALEM DO ELEKTRONIKA I POGRZEBAL POD KIERWNICA W JAKIMS MALYM SILNICZKU POD PEDALEM HAMULCA WYREGULOWAL GO I BYLO JUZ OK
Kubeł Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 To się nazywa czujnik położenia pedału hamulca czy jakoś tak. Faktycznie regulacja pomaga i można to zrobić we własnym zakresie.
domelq Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 trzeba regulować, jak troszkę dłubiesz przy autku to dasz sobie radę
Muskel1 Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 MALEM TO SAMO POJECHALEM DO ELEKTRONIKA I POGRZEBAL POD KIERWNICA W JAKIMS MALYM SILNICZKU POD PEDALEM HAMULCA WYREGULOWAL GO I BYLO JUZ OK Nie krzycz Pisz malymi literam bez Caps Lock .
Marek8623 Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 mam takie same objawy, u mnie kontrolka ESP zaświeca się i gaśnie kiedy chce, ale na VAGu pokazuje uszkodzenie czujnika kąta skrętu G12, więc u mnie regulacja czujnika położenia pedału hamulca raczej nie pomoże????
Rekomendowane odpowiedzi