OLO_GDA Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 tu macie link http://en.akinator.com/ pomyslcie o jakiejs znanej osobie i odpowiadajcie na pytania... naprawde zgaduje osoby o ktorych myslalem ze nie wie nic ;] milej zabawy i piszcie czy Wam tez przeswietla mozg :D
patronUS Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 1:1 Jin trafił za pierwszym razem po 14 pytaniach, że myślę o Agnieszce Radwańskiej a za drugim, gdy w głowie był mój były szef- wyświetlił zdjęcie malej rudej małpki :polew:
KOval81 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Hahaha - dobre dobre, strzelił mnie skubaniec raz :>
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 No dobrze powymyślane pytania trafił 2 razy i to raz myślałem o członku rodziny a i tak mu się udało
variocustoms Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Hmm, trochę głupawe ale za drugim razem się udało
OLO_GDA Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 wlasnie pokazalem koledze w pracy... powiedzial zeby sprawdzic Jerzy Urban, a potem sprawdzilismy Reksia... oba trafione zaczynam sie bac
Rekomendowane odpowiedzi