motogrzech Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam wie ktoś może jak wyciągnąć środkową zapalniczkę obracana w b6????? pozdro
fidmac Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Motogrzech ma na mysli zapalniczke w tunelu ktora po nacisnieciu obraca sie ku gorze
motogrzech Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Opublikowano 5 Lipca 2009 dokładnie a są jakieś inne obracane????
Bieniek Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Wystepuja jeszcze nieodracane.W nowszych modelach. Troche roboty jest ,zeby wyjac taka co pokazales na zdjeciu.Musisz odkrecic caly tunel Gdy z tym sobie poradzisz(od 15 do 45 min roboty) odpinasz kostke od zapalniczki i wyciagasz lub odchylasz tunel.Od spodu jest przykrecona na 2 male torxy.
miniSteel Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 O i proszę właśnie się zastanawiałem nad wymianą zapalniczki bo u mnie jest ta wciskana a praktyczniejsze wg mnie są te obracane, gdyż nie da ich się przez przypadek włączyć. Jednak widzę, że za dużo zabawy by było z taką małą drobnostką.
Rekomendowane odpowiedzi