Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zatrzasnięty kluczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mogłby mi ktos pomoc zatrzasnelm w swoim autku kluczyk i nie mam pojecia co z tym teraz zrobić?? Autko ma centralny zamek i 4 el. szyby

Opublikowano

potrzebne dlutko,drewniany klin,pret dlugi na okolo 1,5 m-z haczykiem na koncu jakies szmatki

musisz odchylic drzwi jakims dlutkiem,wpierw podloz jakas grubsza szmatke,zeby nie porysowac lakieru,zaopatrz sie w drewniwny klin,zeby utrzymac to co podwazysz,jak juz bedziesz mial szpare na preta-wloz i probuj wyjac ze stacyjki(przypuszczam,ze tam zostaly i auto samo sie uzbroilo)aha-rob to raczej z kims i miej przy sobie dokumenty auta-wiesz jak jest :naughty: ktos moze po policje zadzwonic :polew:

Opublikowano

poszukaj w swojej okolicy "awaryjnego otwierania samochodow". ja korzystalem z tego w Krakowie jak mialem kiedys seata ibize. Gosc przyjechal ze sprzetem, trwalo kilka minut i po klopocie.

Opublikowano

spec zrobi to samo,tylko zamiast dlutka i klina- uzyje poduszki powietrznej i pompki :wink4:

Opublikowano

spec podejdzie i otworzy zamkiem nie uszkadzając go

czas - 6 sekund

cena - 120 - 160 PLN

Opublikowano

czas - 6 sekund

cena - 120 - 160 PLN

:naughty: dobry musi byc i drogiego sprzetu uzywa...
Opublikowano

czas - 6 sekund

cena - 120 - 160 PLN

:naughty: dobry musi byc i drogiego sprzetu uzywa...

Ostatnio miałem z takim styczność. Mówił, że roboty ma FULL. Głównie auta służbowe, tak to jest jak jest kilku właścicieli...

Ale elegancko podjechał i poprosił o dokumenty, żeby sprawdzić czy wzywający jest właścicielem auta. Pełna kultura

Opublikowano

Ostatnio tez bylem przy takim procesie 5 minut roboty 150zł taryfa weekendowa, o dokumenty niby prosił ale okazało sie że są w samochodzie a później już ich nie chciał :gwizdanie:

Opublikowano

nie ogladales drugiej czesci "Psów"? bierzesz pilke do tenisa, robisz naciecie, przykladasz tym nacieciem do zamka, walisz w pilke i w ten sposob masz awaryjna pompke centralnego :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

nie ogladales drugiej czesci "Psów"? bierzesz pilke do tenisa, robisz naciecie, przykladasz tym nacieciem do zamka, walisz w pilke i w ten sposob masz awaryjna pompke centralnego :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

To działało bez problemów, sam sprawdzałem... ale na FIATACH 125P