tw182 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam, mam problem z oświetleniem wnętrza w mojej b5, a mianowicie lampka nie gaśnie gdy jest ustawiona w pozycji ''otwierania drzwi'', nie zapala mi sie równiez po otwarciu drzwi z kluczyka, czy to cos w module komfortu? gdzie sa krańcowki w przednich drzwiach? moze ktos spotkał sie z podobnym problemem, czytałem starsze watki ale nie znalazłem nic podobnego. pozdrawiam tomek -------- znalazłem dzisiaj te pare godzin i powalczyłem ze swiatełkiem, rozwiazałem problem: uszkodzona byla jedna krańcowka, z 8 zimnych lutów w module komfortu, a takze zwarcie ktorego wczesniej na plytce nie zauwazylem, dodatkowo zaśniedziała kostka i przerwany byl jeden kabelek.
nyggga Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Podobny problem......... Problem dotyczy światła w środku samochodu otóż ostatnio jak dosyć szybko jeździłem po nie zbyt równej drodze zauważyłem ze zaczęło mi się zapalać samo światło w kabinie (tak jak by były otwarte drzwi) i tera się świeci cały czas ....możecie podpowiedzieć gdzie jest jakiś czujnik od drzwi który za to odpowiada?????
Tom A4 Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 to powinno wam pomoc http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_naprawa_podswietlenia_przy_otwieraniu_drzwi-t33380.0.html;msg392014#msg392014
Daimos Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Podobny problem......... Problem dotyczy światła w środku samochodu otóż ostatnio jak dosyć szybko jeździłem po nie zbyt równej drodze zauważyłem ze zaczęło mi się zapalać samo światło w kabinie (tak jak by były otwarte drzwi) i tera się świeci cały czas ....możecie podpowiedzieć gdzie jest jakiś czujnik od drzwi który za to odpowiada????? Krańcówki przednich drzwi do sprawdzenia, znajdują się w zamkach. http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t82844.0.html;highlight=kra%C5%84c%C3%B3wki
Rekomendowane odpowiedzi