Jump to content
IGNORED

[ALL B7] Czy wymieniać rozdząd na oryginalnych cześciach ?

fotograf87

Recommended Posts

Witam !!!!

Czy warto kupować oryginalne części rozrządu? ?

Znalazlem wydaje mi się dość tanio. Tylko kwestia tego czy to aby napewno oryginały?

Sami zobaczcie ?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=679985052

Odpowiadając na pierwszą część pytania... tak opłaca się na oryginalnych a nawet zalecane :) jeżeli chodzi o rozrząd to nie ma co się pakowac w coś takiego jak oszczędnośc np na pasku, bo zaoszczędzisz 100 zł a jak walnie to tylko raz :)

ja robiłem miesiąc temu rorzząd w B6 i za same częsci z pompą wody 600 zł, ten z linka wydaje sie być oryginalny.

tak tak.. wiem o pompie.... podobno oryginał kosztuje około 180zl... ale jak poznac ze oryginał to faktycznie oryginał?

tak tak.. wiem o pompie.... podobno oryginał kosztuje około 180zl... ale jak poznac ze oryginał to faktycznie oryginał?

jak kupisz w ASO to tylko wtedy będziesz pewny, że to oryginał, a zakupy na allegro sobie odpuść, chyba, że znasz naprawdę sprawdzonego sprzedawce

Witam. Ja kupiłem też orginały w Skodzie,za pasek rozrządu, napinacz rolka,śruba+ pasek klimy , alternatora bez pompy wody bo była wymieniwna=785pln.Na tym lepiej nie oszczędzać

nie pamietam dokladnie ale jak sie pytalem w ASO to przy zdaniu starej pompy nowa beru coś koło 120 zl wychodziła.

jak najbardziej opłaca się wymienić rozrząd na oryginalnych częściach i jak najbardziej wymieniaj pompę