Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Bluetooth Nokia E51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Telefon łączy sie bezproblemowo z bluetoothem audi i na pierwszy rzut oka wszystko wyglada ok. Odbierane jak i wybierane rozmowy przełaczaja sie na głosniki w aucie. Po pewnym czasie cos zaczyna szwankowac i np. dzwoniacy telefon nie przełącza sie na głosniki a odbierajac przez słuchawke rozmowa sie wiesza.

Soft w telefonie jest w wersji 400.34.011, bluetooth nie wiem bo chyba nie da sie tego sprawdzic nie dobierajac sie organoleptycznie do modułu ?

Ktoś miał podobny przypadek?

Opublikowano

Tak mój szef w audi a6c6 z tym samym telefonem :mysli: teraz mam wątpliwości czy to była wina auta czy telfonu. Niestety problem przestał istnieć bo szef sprzedał auto.

Opublikowano

Ogólnie bluetooth audi ma problemy z współpracą z systemem symbian. Już klika razy było to opisywane na forum.

Rozwiązanie to chyba wymiana telefonu albo modułu na nowszy w samochodzie (znajdziesz na forum linki do opisów, które wersje modułu współpracują z jakimi telefonami - chyba link był podawany do jakiegoś forum).

Jaki masz moduł możesz sprawdzić vag'iem.

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie bluetooth audi ma problemy z współpracą z systemem symbian. Już klika razy było to opisywane na forum.

Rozwiązanie to chyba wymiana telefonu albo modułu na nowszy w samochodzie (znajdziesz na forum linki do opisów, które wersje modułu współpracują z jakimi telefonami - chyba link był podawany do jakiegoś forum).

Jaki masz moduł możesz sprawdzić vag'iem.

Przebrnałem przez wiekszość topiców dotyczacych bluetooth i o modułach również poczytałem, mój to prawdopodobie D gdyz auto jest z 2004 i był orginalnie montowany. Niestety moj kabel nie obsługuje CAN wiec moduł telefonu jest chyba jedynym, do którego nie moge sie dostac :confused4:

Napisze na regionalnym, moze ktos bedzie miał pod cana :) bo fotel chcialbym w ostatecznosci ruszac

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam,

Mam E51 i czasem musze go zupelnie wylaczyc i wlaczyc bo inaczej zalancza i rozlancza :) mozna zglupiec.

mam pytanie jak moge ustawic na stale odglos kiedy radio sie zalancza i kiedy sie rozlancza, czasem jak zapomne przyciszyc radia tuz po wyciagnieciu kluczyka ze stacyjki mozna ogluchnac :wallbash: