Opublikowano 17 Lipca 200917 l Witam forumowiczów. Czy możecie mi powiedzieć czy zły stan wałków , krzywek przekłada sie na moc samochodu? byłem na hamowni i wyszło mi 130 kucy i 270 nm. więc brakuje 20 kucy. Kolega mechanik jakis czas temu mówił że wałki czas wymienić. przebieg 215 tyś. turbina z tego co mówił jest oki. oleju nie bierze. nic nie muszę dolewać od wymiany do wymiany. czy ewentualnie możecie kogos polecić w warszawie kto by zdiagnozował co mojej niuni dolega?( kolega mechanik wyjechał z polski).
Opublikowano 17 Lipca 200917 l MEGACAR, Przasnyska 2b MRMOTORS, Mineralna 26 DIAGTORNIK, Janki Niekoniecznie moze to byc mechaniczny problem... moze byc np. sflaczaly lmm.
Opublikowano 17 Lipca 200917 l MEGACAR, Przasnyska 2b MRMOTORS, Mineralna 26 DIAGTORNIK, Janki Niekoniecznie moze to byc mechaniczny problem... moze byc np. sflaczaly lmm. ale trzeba dodac ze starsze 2.5 tdi zadko kiedy trzymaja serie....
Opublikowano 17 Lipca 200917 l Autor nie musi trzymać seri co do kuca ale o 20 to napewno nie. mogę zapodać wykres jak coś z niego da się wyczytać.
Opublikowano 17 Lipca 200917 l ale trzeba dodac ze starsze 2.5 tdi zadko kiedy trzymaja serie.... True... ale np. wyklekotana hydraulika to moze byc raptem pare KM mniej... na pewno nie 20
Opublikowano 18 Lipca 200917 l Autor hamownia na wrocławskiej w warszawie .nazywa się alta racing. druga sprawa czuć pod pedałem że nie ma 150 , tylko jeżdzi jak passat 130 k. mego kolegi.
Opublikowano 18 Lipca 200917 l Zrób logi, obstawiam, że winna jest przepływka, ale może się na to składać kilka innych spraw, więc bez logów ciężka diagnoza
Opublikowano 18 Lipca 200917 l Autor ile kosztują logi- w przybliżeniu i czy w powyżej przedstawionych warsztatach mi to zrobią?