Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] A4 1.9 TDI 96r. 90km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przedstawiam Wam mojego sedana. Autko było sprowadzone z Holandii, kupione we Wrocławiu. Co prawda jeszcze seria :P ale postaram się coś zmienić. Wszystko w miarę możliwości.

Jak na razie większe mody nie są możliwe ze względu na... :) każdy chyba wie :P... Pieniądze... a więc:

Wyposażenie :

2x Elektryczne szyby

Elektryczne lusterka

ABS

1x AirBag

2x Podłokietnik

wspomaganie kierownicy

immobilaizer

centralny zamek z domykaniem szyb z kluczyka + pilot

Zrobione:

wymiana rozrządu, oleju, filtrów, wahaczy, ogólnie to co każdy wymienia po zakupie a także w trakcie eksploatacji czyli tarcze, klocki itp.

-wymiana żarówek mijania na extreme white wraz z postojówkami pod kolor

-odświeżenie wydechu

-malowanie autka, niestety stało pod blokiem i było odrapane

-białe boczne kierunki

-ciemne żaróweczki w przednich kierunkowskazach

-radio Sony + zmieniarka na 6CD w bagażniku

-zmiana tylnych lamp na polift :)

-wymiana niesprawnych głośników

-wtryski asv i programik

Plany:

-lampki przednie

-kierownica

-grill rs4 albo jakiś inny, też się jeszcze zastanawiam

-test na hamowni

Nie wiem co jeszcze przyjdzie mi do głowy :rolleyes:, jeżeli wy macie jakieś pomysły :) to oczywiście czekam na propozycję :).

Sorry za słabą jakość fotek ale cóż, aparat z telefonu to nie lustrzanka :gwizdanie: , później postaram się dodać w miarę normalne zdjęcia.

Pq1L8Yqi.jpg

Pq1L94UJ.jpg

Pq1L9jSA.jpg

gx1I58Zr.jpg

30372587.th.jpg

39696050.jpg

LxeTr.jpg

1YZm0.jpg

Opublikowano

Warto było by zrobić program. Auto będzie się szybciej rozpędzać i co za tym idzie - przy uchylonych szybach będzie się szybciej wewnątrz chłodzić :tongue4: Odpuść sobie chromowane ramki wokół szyb. Pomaluj dokładki, klamki i lusterka pod kolor i wtedy polerka całego.

Opublikowano

Gratki :audi: 3mam kciuki by udało się uzbierać na mody i cieszyć się niunią jeszcze bardziej :)

pozdr

Opublikowano

Jak na razie to autko sprawia mi tyle radości, że to się w głowie nie mieści :):)... niestety nie raz zabraknie troszkę koników pod maską no ale jeżeli będzie wszystko ok, to może się uzbiera na vira i będzie ładnie śmigać.

No a lampki to chyba najpierw tył... o przodzie się pomyśli później ;-) , no i zostaje jeszcze jeden bardzo ale to bardzo uciążliwy minus- BRAK klimy :(.

Czy ktoś w jakiś sposób dorabiał sobie klimę? Proszę o jakieś rady co mógłbym zrobić :P.

Panie Grzesiu :), ten sposób pomaga... lecz tylko podczas rozwijania dobrych prędkości, no i oczywiście tylko na moment. Przy średniej prędkości i szybkach odsuniętych nawet do połowy, radia nie da się już posłuchać:(. No ale koniec wypisywania tych minusów :), czekam na propozycję i ocenę co jeszcze można zrobić :].

Jest to mój pierwszy samochód jak się domyślacie więc ciężko mi go chyba będzie zostawić, choć słyszę o nim "stary rupieć" i takie tam brzydkie słowa. No ale ja wiem swoje ^ ^ .

Dzięki KENOiX, może te kciuki pomogą i niedługo wpadnie coś więcej kasy :D:D.

Opublikowano

Wreszcie wrzuciłeś fotki :good: Co do samochodu to dobra baza do modów. Jednak mnie posłuchałeś, tak jak na spocie rozmawialiśmy i będzie rezanko :naughty:

Opublikowano

Bardzo ladna baza do modow...

lampki przod drugi lift, ew. wz. S4 (+zestaw HID 5000K lub 6000K)

kierunki boczne biale

lampy tyl II lift, ew. ledy ktore by ladnie kontrastowaly na Twoim kolorze

grill II lift

i ja osobiscie gdybym mial diesla myslalbym przede wszystkim o virusie :)

i to co pisales... klamki i lusterka w kolor nadwozia

Bez vira moim zdaniem w 1500PLN z w/w modami sie miescisz a autko staje sie duzo bardziej swieze.

I darmowy mod - polerka koncowki tlumika - drobny papier scierny i pasta lekkoscierna troche wody + 30minut wolnego czasu... efekt bezcenny ;)