Jump to content
IGNORED

[ALL B5] Jakie radio ?

Guest adi92

Recommended Posts

Guest adi92

Witam.

Proszę Was o pomoc w wyborze radyjka..

W grę wchodzą:

1) Audi Concert CD by Grundig

2) Audi Chorus by Blaupunkt

Osobiście bardziej mnie przekonuje Grundig. Pytanie tylko czy podłączę do nich cały fabryczny osprzęt? Tj. Zmieniarka(wiem że tak) subwoofer i wzmaka? I czy te radia na 100% są 22cm? Bo nie chce mi się kupować zaślepek konsoli itd...

Z góry dziękuję w dokonaniu wyboru i pozdrawiam,

adi92

Ja bym probponował Audi Concerta I bo pod to radio podpinasz zmieniarke (nie wiem jak z subem i wzmakie ale jeśli oryginały to pewnie też) i nie ma mieszania z podświetleniem i wyłączaniem co 1 godzinę jak w przypadku Concert CD. Pod Chorusa nie ma możliwości podpięcia zmieniarki. Obydwa radia mają po 22 cm ale jeśli bardzo chcesz Concet CD to musisz szukać wersji z Audi A6 z zaokrąglonymi rogami.

:hi: polecam audi concert I na licencji panasonica bo na licencji blaupunkta jest problem z glosnoscia a konkretnie z procesorem ktory tym steruje pod to radio podpinasz cd , fis i ori wzmaka

Dla mnie zdecydowanie lepszy (nawet wygląd mi się bardziej podoba)

...a tak to wygląda ;)

ccf1e72f838ba575med.jpg312d451651137211med.jpg

Guest adi92

nigdzie nie mogę znaleźć na allegro concerta na licencji panasonica jakby ktoś znalazł jakieś w dobrym stanie do 300zł prosiłbym o link :)

Troche podłacze sie pod temat.

nie wiem co wybrac:

1. KENWOOD KDC-W4044

2. CLARION DCZ209

3. ALPINE 9874

Obecnie mam Pioneer DEH-2900 i powiem szczerze ze padaka pod wzgledem jakosci dzwieku.

U mnie jest system BOSE.

Bo w takiej mozliwej cenie w granicach 400 zl to zadnego dobrego Alpine nie znajde, no chyba ze sa jakies inne sugestie... ?