Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Zmiana silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie w stary silnik ma oznaczenia adr,czy muszę poszukać takimi samymi oznaczeniami czy może być inne? i co się z tym wiąże bo nie mam sil do tego starego co miesiąc u mechanika a on działa jak ....niema mocy a jak ja ma to skaczą mu obroty wogule nie chce ruszyć,wiec zdecydowałem się zmienić silnik czy to dobry pomysł nie wiem ,ale jak mówiłem brak mi sil do tego silnika.prosze o pomoc i jakieś szczegółu pomocne.dziękuję.a to motor1.8 :wallbash:

Opublikowano

jak chcesz zmienić szybko i bezboleśnie szukaj z tym samym oznaczeniem, inne oznaczenie oznacza inną instalację elektryczną, inny ECU itd.

Te twoje problemy to raczej wina osprzętu silnika a nie samego silnika więc jak nie chcesz się rozczarować po wymianie to tylko silnik z kompletnym osprzętem, co może trochę kosztować a i tak nie wiadomo na co trafisz.

Opublikowano

mam pytanie w stary silnik ma oznaczenia adr,czy muszę poszukać takimi samymi oznaczeniami czy może być inne? i co się z tym wiąże bo nie mam sil do tego starego co miesiąc u mechanika a on działa jak ....niema mocy a jak ja ma to skaczą mu obroty wogule nie chce ruszyć,wiec zdecydowałem się zmienić silnik czy to dobry pomysł nie wiem ,ale jak mówiłem brak mi sil do tego silnika.prosze o pomoc i jakieś szczegółu pomocne.dziękuję.a to motor1.8 :wallbash:

zmien mechanika jak najszybciej

Opublikowano

moze podjec do aso i niech ci sprawdza co jest nie tak. za samo sprawdzenie nie powinni duzo skasowac a jak bedziesz wiedzial co dolega to naprawisz poza aso :)

Opublikowano
  • Autor

chyba jednak sie w kosztuję i pojadę do aso.dzieki chlopaki

Opublikowano

ooczywiscie zmiana silnika moze kompletnie nic nie dac, zmien mechanika , ale w aso ci powiedza ze z lpg nie podejmuja sie i tyle

Opublikowano

daj znac co ci powiedzieli :mysli:

Opublikowano

Jeśli chodzi o koszty to: wczoraj wymieniłem silnik AHL (1.6l) na ten sam model. Koszt 3 tyś (nowe sprzęgło 500PLN, rozrząd 300 PLN, pompa wody 200 PLN, silnik 1500 - allegro, robocizna 400 PLN).

Opublikowano
:mysli: to i tak malo wydales