Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Awaryjne otwieranie maski.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, wczoraj chciałem otworzyć maskę i prawdopodobnie pękła mi linka. Patrzyłem na dźwignię i linka chodzi razem z dźwignią otwierania maski więc albo linka odczepiła się gdzieś przy zamku (w co wątpię), albo po prostu się zerwała. Teraz pytanie: czy wie ktoś może jak można otworzyć maskę od spodu? Gdzie nacisnąć lub pociągnąć? Jest opis do B6 ale w B5 pewnie jest inaczej. Pozdrawiam.[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 15:37_________________________________________________Właśnie zdjąłem osłonę silnika i zaglądałem od dołu i nic tam nie widać. Jeśli ktoś wie jak to cholerstwo otworzyć to bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Poszukaj na forum bo było coś o otwieraniu maski właśnie przez silnik (z pod spodu) :)

Opublikowano

Ok. Jutro jeszcze raz zdemontuję osłonę silnika i tam zajrzę. To miejsce gdzie trzeba nacisnąć lub pociągnąć jest między chłodnicami a silnikiem czy między zderzakiem a chłodnicami?

Opublikowano

Wiesz niestety nie pamiętam ale tam ktoś chyba coś pisał że trzeba gdzieś fest rękę włożyć i coś tam na czucie chyba ciągnąć czy przesunąć (w każdym razie podobno się da)

Opublikowano

zagadaj do kolegi iverson on już chyba otwierał awaryjnie maskę :wink4:

Opublikowano

Szkoda, że nikt tego bardziej szczegółowo nie opisał. Dzięki wielkie. Jutro będę się bawił dalej.

Opublikowano

podjedz do kogos ,kto ma B5 i zobacz,ale wydaje mi sie ,ze jest tak samo ,jak w B6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...