Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Dopasowanie kierownicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Proszę o info czy do b6 będzie pasowała kierownica z innego modelu np. z modeli z 2000-2001r ?

Opublikowano

????????? A4 ?????????

Opublikowano

????????? A4 ?????????

:wink4:

warnwarn.gifOT w temacie !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ale z innych modeli audi czy wogóle???????

Opublikowano

Witam

Proszę o info czy do b6 będzie pasowała kierownica z innego modelu np. z modeli z 2000-2001r ?

na 100% dopasujesz z A4 b6/b7 jak i z A6 (wygląd taki jak w b7)... poco ładować z wcześniejszych roczników jak b5 ??

Opublikowano
  • Autor

Pytanie jest o tyle zasadne ,że mam okazję na kierownicę skórzaną 4 ramienną ale prawdopodobnie jest ona z wcześniejszego modelu a4.Nie mam jej w ręku i dlatego pytam się czy pasuje.

Opublikowano

Już lepiej kup kierownicę z multifunkcją z B7. Po co postarzać auto.

Opublikowano

Kierownica z modelu b5 po lifcie na pewno pasuje i jeżeli ci się podoba to zakładaj .Koledzy w poprzedzających postach sugerują kierę z b7 ,ale taka kierownica kosztuje o wiele więcej niż z b5 :hi:

Opublikowano
  • Autor

Sens jest prosty nie zależy mi na wymianie za parę stów kierownicy i poduszki tylko na zamianę na kierownicę skórzaną. i dlatego moje zapytanie.

Opublikowano

Jak wymieniasz na skorzana to nie pakuj sie w 4-ramienna tylko montuj 3-ramienna.Zobaczysz lepiej sie prezentuje!!! :cool1:

Opublikowano

Do tego 3- ramienna jest poręczniejsza. A w sumie jeżeli zalezy ci tylko na skórzanym pokryciu to daj obszyć swoją, to chyba najrozsądniejsze wyjście :good:

Opublikowano

podepnę się pod temat ja mam kierowniće wielofunkcyjną w swojej b6 czy bez problemu podłącze i założę kierownicę multi z b7? i czy podłącze ją w systemie plug and play czy muszę coś kombinować.??

Opublikowano

podepnę się pod temat ja mam kierowniće wielofunkcyjną w swojej b6 czy bez problemu podłącze i założę kierownicę multi z b7? i czy podłącze ją w systemie plug and play czy muszę coś kombinować.??

:szukaj: :szukaj: :szukaj: wszystko masz opisane na forum :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Proszę jeszcze o info czy kierownica z a6 z wersji ok.2000r będzie dobra do a4 b6.