Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki skuter kupić do 4 tyś. zł ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm powiem że sam narazie nie wiem co mam zrobić, jeździłem dziś Romet i Piago Mieszane mam uczucia

Bierz Rometa :decayed:

Jak coś to mogę załatwić worek części do tego :naughty:

Opublikowano

podejdź do Hondy, może mają wyprzedaże... mój kolega kupił H. Lead 100 za 5000 koła nówkę... zarejestrowali mu na motorower jeszcze, także superbonus... trzeba ruszyć kontaktami i da się... osobiście kiedyś upalałem kilka skuterów i wiem że chinola bym odpuścił... nastepny na liście jest makaron... sam kupiłbym japończyka bo są do tyrania a nie stania w serwisach.... mój inny znajomy kupił synowi chinola 3 lata temu, do dziś sprawy są w sądzie... już tylko dla zasady... ale faktycznie, chłopak często do mnie dzwonił,żebym go gdzieś ściągnął z miasta, bo skuter padł, zamiast jeździć 2 tygodnie, częśto 3 i 4 stał w "serwisie" przypominającym stodołę i kilku rozebranych serwisantów :cool1: chore... malec jak miesiąc przez lato pojeździł to wszystko... w końcu go nie odebrali i napisali pozew... bierz japońca, ewentualnie włocha...

Opublikowano

sam kupiłbym japończyka bo są do tyrania a nie stania w serwisach.

Zdania podzielone ;)

Opublikowano

Sorki. Skuterami nie jeżdżę, ale moim zdaniem takiego upalania jak we włoszech, to nigdzie nie ma i nie słyszę, żeby ktoś narzekał.

Opublikowano

Sorki. Skuterami nie jeżdżę, ale moim zdaniem takiego upalania jak we włoszech, to nigdzie nie ma i nie słyszę, żeby ktoś narzekał.

Dobra waszka :good:.. promocje na skutery też robią swoje..teraz jest promo na Vespy..oddajesz stary skuter i dostajesz spory rabat na Vespinę i tak się nie tłucze przebiegów :good:

Znajomy listonosz w IT ma Piaggio NRG z 1996 r. ma przejechane 49 tys. km i ani razu nie było serwisowane. Leje dobry olej, paliwo regularna wymiana filtrów i świec ...to sie nazwya bezawaryjna jazda :wink4: