siodmy Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witam, Zakupilem ostatnio a4 i mam problem z klimą. Tzn. kilka dni temu sprawdzalem i bylo wsio ok czyli sprawdzalem max-a (chlodzenie) az mnie zamrozilo. Tylko nie pamietam jak to zrobilem Wczoraj wsiadlem sobie i tak chcialem sprawdzic jszcze raz toto (nie jezdze nim bo to anglik i musze go zrobic) i niestety jakos nie chlodzilo mi tak jak bylo wczesniej. Mam jeszcze inne auto - seata ibize i porownujac audi do seata to ja w seacie nie majac klimy tylko zwylke 'wiatraki' on bardziej byl wydajny !!! (wydaje sie jakby w audi same wiatraki dzialaly)a moze nie wiem jak to poustawiac. Mam ksiazke po ang. znam ang. ale ustawiajac tak jak pisze nic sie nie zmienia. Prosze o porade. http://ecovit.w.interia.pl/klima.jpg
antonio Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 LO + AUTO i powinno wychłodzić może sprężarka nie pracuje
M.Audi Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 wylacz obieg wewnetrzny czyli ten guzik gdzie jest namalowany samochodzik i przeczysc filtr kabinowy
siodmy Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 LO + AUTO i powinno wychłodzić może sprężarka nie pracuje hmm....sorki ale moze sie nie znam ale jak AUTO to automatycznie a LO(czy tam tez LOW) to najnizej ale to sie samo chyba wyklucza bo albo to albo to - tak mysle Jak sprzwdzic czy dziala ta spreżarka ??
antonio Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 zapodajesz mu LO - czyli ustawiasz mu najniższą temp i zapodajesz AUTO w celu automatycznego ustawienia siły i kierunku nawiewu tak jak kolega M.Audi napisał: wyłącz obieg wewnętrzny
siodmy Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 zapodajesz mu LO - czyli ustawiasz mu najniższą temp i zapodajesz AUTO w celu automatycznego ustawienia siły i kierunku nawiewu tak jak kolega M.Audi napisał: wyłącz obieg wewnętrzny czyli to 'autko' ? [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 10:01_________________________________________________aaaaaaaaaaa.....jeszcze jedno. Co oznacza ta gwiazka/sloneczko. doczytalem sie ze to zrzera sporo paliwa (tlumaczeni doslowne z ang.)) Cos t odaje ??
Wihajster Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 zapodajesz mu LO - czyli ustawiasz mu najniższą temp i zapodajesz AUTO w celu automatycznego ustawienia siły i kierunku nawiewu tak jak kolega M.Audi napisał: wyłącz obieg wewnętrzny czyli to 'autko' ? [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 10:01_________________________________________________aaaaaaaaaaa.....jeszcze jedno. Co oznacza ta gwiazka/sloneczko. doczytalem sie ze to zrzera sporo paliwa (tlumaczeni doslowne z ang.)) Cos t odaje ?? to ostrzeżenie,że powietrze może cie zmrozic
siodmy Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 zapodajesz mu LO - czyli ustawiasz mu najniższą temp i zapodajesz AUTO w celu automatycznego ustawienia siły i kierunku nawiewu tak jak kolega M.Audi napisał: wyłącz obieg wewnętrzny czyli to 'autko' ? [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 10:01_________________________________________________aaaaaaaaaaa.....jeszcze jedno. Co oznacza ta gwiazka/sloneczko. doczytalem sie ze to zrzera sporo paliwa (tlumaczeni doslowne z ang.)) Cos t odaje ?? to ostrzeżenie,że powietrze może cie zmrozic jasne :/ serio mi tu zapodaj :asd
Wihajster Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 zapodajesz mu LO - czyli ustawiasz mu najniższą temp i zapodajesz AUTO w celu automatycznego ustawienia siły i kierunku nawiewu tak jak kolega M.Audi napisał: wyłącz obieg wewnętrzny czyli to 'autko' ? [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 10:01_________________________________________________aaaaaaaaaaa.....jeszcze jedno. Co oznacza ta gwiazka/sloneczko. doczytalem sie ze to zrzera sporo paliwa (tlumaczeni doslowne z ang.)) Cos t odaje ?? to ostrzeżenie,że powietrze może cie zmrozic jasne :/ serio mi tu zapodaj :asd za pytania o ikonke "śnieżynki" mozna dostać kropeczka wiec dla twojego dobra ci nie odpowiem
Rekomendowane odpowiedzi