castor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam znawców i znachorów Panowie mam problem i proszę o pomoc. Czy ktoś się orientuje jaki rodzaj ABS'u był montowany w b5 w 97 roku ?? To była 3 kanałówka czy 4 kanałówka. Wg moich info wszytsko wskazuje na czterokanałowy, ale tutaj pojawia się następny stopień: obwód X (lewe przednie i prawe tylnie na jednym obwodzie) czy II (przednia oś osobno, tylnia oś osobno)?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zen64 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja u siebie mam na każde koło osobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekaudi4 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq8esz Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ja również . Sterownik 8E0614111AB (-uszkodzony ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi