malinamm1 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam, mam pytanie, czy w waszych autkach podczas jazdy jest słyszalny klimatronik? Chodzi mi o dźwięk wydobywający się jakby spod panelu klimatronika. Podobny dźwięk jest słyszalny podczas zmiany nadmuchu (dźwięk silniczka) ,tylko że jest on chwilowy a nie ciągły. Słychać go na włączonej i wyłączonej klimatyzacji. Z góry dzięki za info, Pozdrawiam!
Daimos Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 nie powinny wydobywać się jakiekolwiek dźwięki, jeżeli coś słyszysz to pewnie hałasuje silniczek wewnętrznego czujnika temperatury, trzeba rozebrać i przedmuchać
migdalek1985 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Nic u mnie nie słychać, musisz wyczyścić będzie
malinamm1 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Dzięki Panowie, a możecie mi jeszcze podpowiedzieć gdzie się ten silniczek znajduje i jak się do niego dobrać będę bardzo wdzięczny [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 15:10_________________________________________________Chyba znalazłem odpowiedz na mój problem http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t78851.0.html;highlight=silniczek Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi