Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Audi A4 3.0 tdi 233psvoll LED!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widze ze kolega szybko sprzedaje samochod :

Link do aukcji.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9623446

uuu a co to sie stało ?? jakaś pechowa sztuka? :mysli:
Opublikowano

Gościu jaka pechowa czytać nie umiesz czekam na a4 allroad 3.0tdi dlatego sprzedaje a fura jest tak jak widać mega fajna bez pytań możliwość udzielenia gwarancji

Kolego może się mylę ale w ogłoszeniu nie jest nigdzie napisane, że czekasz na odbiór nowego A4 co jest powodem sprzedania B7

Ja wiem bo rozmawialiśmy na ten temat :wink4:

Ps. Dzięki za kontakt ( wiesz do kogo ) :)

Opublikowano

Gościu jaka pechowa czytać nie umiesz czekam na a4 allroad 3.0tdi dlatego sprzedaje a fura jest tak jak widać mega fajna bez pytań możliwość udzielenia gwarancji

"Gościu" to chyba jestem ślepy, bo ani w tym wątku ani w ogłoszeniu nie ma ani słowa o tym ze powodem sprzedazy B7 jest kupno allroada..

dlatego nie gorączkuj sie tylko popraw treść ogłoszenia :wink4: :wink4:

Opublikowano

a tak pyzatym drogo sobie cenisz za takie auto. za 24 tyś euro to można sprowadzić auto takie samo nawet pare widziałem z recaro i przebiegiem niskim. nikt w PL ci nie kupi tego auta za taka cenę

Opublikowano

a tak pyzatym drogo sobie cenisz za takie auto. za 24 tyś euro to można sprowadzić auto takie samo nawet pare widziałem z recaro i przebiegiem niskim. nikt w PL ci nie kupi tego auta za taka cenę

nie mów za kogoś :wink4: - auto jest warte tyle ile za nie zapłaci kupujący - a są tacy którzy chcą kupić auto w PL i mają na tyle kasy, że wolą zapłacić więcej a mieć pewne, na wypasie które zarejestrują w 1 dzień.

Nie jest to pierwsze i nie ostatnie pozornie drogie auto ( które wydawałoby się będzie problemem ze sprzedaniem w dobrej cenie )

Moje B6 (sprzedane jest kolejnym przykładem ) było droższe o 5 tyś zł od najdroższego B6 na allegro, dodatkowo miało 200tyś km gdzie w pozostałych ( tych najdroższych ) przebieg nie przekraczał 100tyś km :)

Sam usłyszałem na forum od niejednej osoby, że w tej cenie nie sprzedam ( dobrze, że nie dawali sobie ręki obciąć za to co mówią - bo teraz by bez rąk chodzili ) :)

sorki za OT.[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 21:21_________________________________________________pamiętaj, że sprowadzając autko za 100 tyś zł masz opłat na ponad 20 tyś zł :wink4:

Opublikowano

miron dobrze mówi.

wszyscy patrza na mobile i juz wiedza co i za ile mozna kupic.

tylko dziwne ze tyle ludzi zakłada tu tematy jak kupuje samochod i szuka egzemplarza po pół roku.

ja szukałem jeszcze dłużej i naprawde to nie tak ze jak jest kilka tanich ofert na mobile to zaraz wszystko jest takie cacy.

no i nie kazdy lubi biegac po urzedach, kłócić sie z celnikami - bo 20tys to oplat to bedzie jak sie wykłócisz. a jak trafisz na durnia to takie auto stoi pewnie w erotaxie ze 130tys... przynajmniej w tym ktore oni biora do akcyzy ;]

takze cena wcale nie jest powiedziane ze bedzie mial klopot ze sprzedaza...