Pawelek_S Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Witam. To moje pierwsze zapytanie ,jeśli coś nie tak to z góry przepraszam . Poprawie się. W prawej przedniej lampie mam jakiś kawałek suszonego liścia lub coś podobnego od strony grila . Czy jest jakiś sposób na wyjęcie tego? Pytam ,bo nie chce czegoś skopać przy rozbieraniu. A no i nie bardzo kojarzę te skróty bo do tej pory jeździłem astrą II.-różnica jednak kolosalna. [ALL B6] -to chodzi o audi A4 B6 tak? chyba głupie pytanie ale nie wiem .
ykk Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wyciagnij zarowke od dlugich i przez ten otwor wyjmiesz czyms dlugim penseta drutem czy czyms, tylko uwazaj co bys nie podrapal odblysnika
Pawelek_S Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ok. Dzięki za odp. a może mi ktos jeszcze odpowiedziec w tym temacie ,żeby nie zakładac nowego ,dlaczego mnóstwo tych aut nie ma na tylnej klapie napisów A4 i 1.9 TDI? No chyba nie kazdy z nich jest po dzwonie w tył? Ktoś mi powiedział ,że to przy zamawianiu auta w salonie była opcja A co do kloszy to te mikro kropki z bliska widoczne to norma ?bo większość aut to ma ,znajomego też.
Wąski Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ok. Dzięki za odp. a może mi ktos jeszcze odpowiedziec w tym temacie ,żeby nie zakładac nowego ,dlaczego mnóstwo tych aut nie ma na tylnej klapie napisów A4 i 1.9 TDI? No chyba nie kazdy z nich jest po dzwonie w tył? Ktoś mi powiedział ,że to przy zamawianiu auta w salonie była opcja A co do kloszy to te mikro kropki z bliska widoczne to norma ?bo większość aut to ma ,znajomego też. opcja wyposażenie -ktoś po prostu odkleił aby ładniej wyglądało -jeśli bixenon parują i dlatego są mikro kropki
Rekomendowane odpowiedzi