Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wrażenia z jazdy BMW 520 (99r).

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważam że jakość materiałów jest na bardzo niskim poziomie, już w fiatach są lepiej wykonane (nie ścierają się tak jak w BMW).

:polew: jak bedziesz przejazdem w wawie to daj znac, wpuszcze cie do bejcy starego gdzie ma nalatane prawie 200 tysi i mi pokazesz te wytarte, tandetne plastiki :cool1:

Może mu chodziło o b6 :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Sierpień 2009, 20:44_________________________________________________Proponuję zamknąć ten temat z opisem wrażeń z jazdy BMW :cool1:

Opublikowano

Akurat jakosc materialow w BMW nalezy do bardzo dobrych.... komfort tez. Powiem tylko tyle ze sztuka sztuce nie rowna. Poza tym gdzie w bmw wszystko trzeba robic na sile? To naprawde bdb autko, ciche, komfortowe, dobrze wykonane, nic nie trzeszczy w srodku... tak samo jak w audi, mysle ze nie gorzej. Dla mnie to porownywalne samochody. Jechales 520i... przejedz sie A4 1.6 i wtedy porownaj bo 2.0 to najslabszy motor w bmw. Uparles sie na tyl naped... to kwestia przyzwyczajenia i gustu, na forum bmw powiedza Ci ze gdyby Bog preferowal przod naped, chodzilibysmy na rekach... niektorzy nie wyobrazaja sobie jezdzic FWD. Takze to kwestia umiejetnosci i czerpania radosci z jazdy. Dla mnie stawiajac e39 obok a4 mimo ze to rozne klasy to jakosc jest porownywalna. Z audi jestem bardzo zadowolony ale nie przesadzajmy ze bmw pod kazdym wzgledem jest kiepskie... tam na forum napisza o audi ze slychac wiatr powyzej 150km/h, ze trzesie na jalowym, ze fotele sie dra... to kwestia przejechania sie dobrym egzemplarzem a nie odrazu generalizowac wszystko.

Opublikowano

moje Audi było dość biedne w środku

A w ogłoszeniu napisane było stan idealny :)

Opublikowano

Dlatego gdybym potrzebowała szybkiego, precyzyjnego i bezpiecznego w zakrętach a do tego komfortowego samochodu, bo potrzebuje auto którym jeźdź dużo po trasie, wożę dzieci do przedszkola - to raczej Audi

Bryniu - ale dodaj, że w Quattro, a nie ośce, bo to całkiem inna bajka :naughty:

Opublikowano

Chodziło mi o samą "smietankę" wypowiedzi w końcówce :> , żeby ktoś nie pomyślał, że w cytacie chodzi o ośkę :naughty::kox:

Opublikowano

Ja przesiadłem sie bezpośrednio właśnie z e39 do s4 i właśnie w tej s4b6 poraziła mnie jakość materiałów. Byłem mocno zaskoczony ze niektóre elementy tak szybko się niszczą (gałka od świateł,przyciski nawi i klimatronika, tunel środkowy itd)

A co do wrażeń kolegi z jazdy, to mówi się że bmw zaczyna się powyżej 3l. I tu nie chodzi o przyśpieszenia od 0-100km ale właśnie od 100km w górę.

Po przejażdżce jednym autem z małym silniczkiem w niewiadomo jakim stanie i wypasie nie można formułowac opini o marce. Ja audiczkę wspominam bardzo dobrze i chętnie polecałbym audi jako markę.

Opublikowano

Ja przesiadłem sie bezpośrednio właśnie z e39 do s4 i właśnie w tej s4b6 poraziła mnie jakość materiałów. Byłem mocno zaskoczony ze niektóre elementy tak szybko się niszczą (gałka od świateł,przyciski nawi i klimatronika, tunel środkowy itd)

A co do wrażeń kolegi z jazdy, to mówi się że bmw zaczyna się powyżej 3l. I tu nie chodzi o przyśpieszenia od 0-100km ale właśnie od 100km w górę.

Po przejażdżce jednym autem z małym silniczkiem w niewiadomo jakim stanie i wypasie nie można formułowac opini o marce. Ja audiczkę wspominam bardzo dobrze i chętnie polecałbym audi jako markę.

JELITO - sam bym tego lepiej nie ujął, ale niestety taka mentalność nasza polska, że jak coś raz zawiedzie, albo rozczaruje, to jest "a feee". Ja tam "miłość" rozdzielam po równo :polew: