Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ATJ] Pulsowanie pedału hamulca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz tez przy hamowaniu sciaga???

Opublikowano

Sprawdź końcówki drążków i drążki kierownicze miałem to samo po wymianie jest ok

Opublikowano
W dniu 21.04.2014 o 09:20, nashkarol napisał:

Prosze, pomocy :) zmienilem juz z przodu 3 zestawy tarcz i klockow i dalej mam bicie przy hamowaniu :( wszystko zmieniane zgodnie z zasadmi opisanymi powyzej ... przy malych predkosciach czuc przy hamowaniu przerywanie, a przy wyzszych predkosciach szrpie kierownica (na pedale hamulca nic nie czuc, tylko na kierownicy) i trzrpie cala buda. Rece juz opadaja, zawieszenie ok, zbierznosc ustawiona, zeby dokladnie opisac, to dodam.jeszcze ze tylne hamulce mam juz zniszczone (klocki nowe, ale tarcze przegrzane i bierze tylko srodkiem). Czy to moze byc przyczyma ? Moze przrdnie sie przrgrzewaja, bo nie maja pomocy od tylnych hamulcow ? Nic innego nie przychodzi mi do glowy ... Chyba ze piasta krzywa, albo cos z oponami/felgami, ale podczas jazdy zadnego bicia nie ma nawet przy preskosciach 180-190km/h . Co jeszcze moge dodac z obserwacji, to podczas pierwszego hamowania z rana zadnego bicia nie ma, ale przy kazdym nastepnym juz zaczyna coraz mocniej bić :( doradzcie cos, bo juz nie wiem co robic.

Sprawdź końcówki drążków i drążki kierownicze miałem to samo po wymianie jest ok