Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Spadek mocy ale tylko od czasu do czasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie... Przewertowalem to forum w poszukiwaniu rozwiazania mojego problemu ale szczerze mowiac bez efektu...Moze cos zle szukam i ktos poda mi prosta droge zeby o tym poczytac....Ale do rzeczy...Mam problem ze spadkiem mocy tak jakby silnik przechodzil w notlauf. trwa to jakas minute a potem wraca do normy.I zdarza sie to raz na tydzien raz na dwa tygodnie.Poza tym czasem na autostradzie np.po wyjechaniu z parkingu albo zdecydowanym wyprzedzaniu potrafi postawic chmure.Ale nie zawsze... Czasem rowniez przy wiekszej predkosci rzedu 180-220 km/hdymi dluzszy czas a potem przestaje dymic i jest ok. I wlasnie poniewaz sa to sporadycznie wystepujace przypadki to wlasciwie nie wiem jak do tego podejsc.Bo jak jestem w Polsce(a autko staram sie naprawiac tylko w kraju) i sprawdzam bledy na Vagu to wszystko odnosnie silnika jest ok.Czyli bledu nie odnotowuje bo by byl w pamieci.A notlauf chyba powinien pamietac?Gdybym mial jakas dziurke w dolocie to by efekty tego byly stale albo nawet powinno sie pogorszyc...A u mnie wszystko wraca do normy na nastepnych kilka dni.Czy ktos ma jakiegos pomysla o co tu moze chodzic? Uprzedzam dobra rade zeby zrobic logi: nie mam tu zadnej mozliwosci .Tutejszy serwis slynie z naciagania klientow.bede w Pl na poczatku wrzesnia to sie o nie postaram ale moze ktos zna taki przypadek i bez logow wie o co cho...Bede wdzieczny za kazda rade.Pozdrawiam.

Opublikowano

Na jaki kolor dymi? Być może to padająca przepływka...

Opublikowano
  • Autor

Dymi oczywiscie na czarno...tyle ze jak mowie nie caly czas tylko sporadycznie. Co pare dni mu sie to zdarza...Cos pewnie pada.Tylko co?

[br]Dopisany: 17 Sierpień 2009, 23:25_________________________________________________Szkoda ze nikt nie wykazuje zainteresowania moim problemem...Trudno...musze poszukac porady gdzie indziej.Pzdrowienia mimo wszystko.

Opublikowano

Szkoda ze nikt nie wykazuje zainteresowania moim problemem...Trudno...musze poszukac porady gdzie indziej.Pzdrowienia mimo wszystko.

:shocked:

jak wrócisz to zrób logi, bo teraz to wróżenie z fusów

Opublikowano

Dymi oczywiscie na czarno.

Wiec musisz sprawdzić dokładnie dolot i filtry. Dolot pod względem szczelności. Dokładniejszych analiz dokonuje się na pdst logów, których na razie nie dostarczyłeś.