Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Sportowe amortyzatory pod springi Eibach -30mm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Pany od jakiegoś czasu leżą i kurza się springi eibach -30 :gwizdanie: pasowałoby się w końcu za to wziąć i założyć , teraz mam dylemat czy zakładać je na standardowe amory (sprawność wszystkich ok 50 %) czy od razu zakpić jakieś sportowe amory :naughty: nasz kolega z forum Waski poleca bilstein b4 za przyzwoite pieniądze ale ja cały czas mam dylemat ,może szanowne grono rozwieje moje wątpliwości co z tym fantem zrobić :wink4: czekam tez na jakieś wasze propozycje odnośnie innych amorków

Opublikowano

50% to juz nie zawiele

proponuję zakupić nowe, twardsze

Opublikowano

Witam, jeżdze na eibachach pro kit i jestem zadowolony. Amorki Twoje już raczej kończą żywot. Ja zakupiłem pod te springi, amortyzatory Bilstein B8 sportowe utwardzane i przede wszystkim są skracane. Wiadomo koszt większy ale jazda ekstra. Twardo ale szybko na zakrętach. Polecam serwis Zerkopol w Warszawie, fachowe doradztwo oraz mogą dostosować charakterystykę Bilsteinow pod Twoj styl jazdy.

Opublikowano
  • Autor

słyszałem bardzo pochlebne opinie na temat bilstein b8 ale niestety ta cena :shocked: za komplet przód,tył 2 tysie to troszkę sporo ;( przewidywany budżet to ok.1200-1300 zł

Opublikowano

Na bank nie montuj sprężyn do tych amorów, bo zaraz będziesz ściągał. 50% to jak pisał antonio już padaczka. Jak coś, to pomyśl nad Bilstein B6 :good:

Opublikowano

Witam, dam Ci pozniej namiar na faceta od ktorego ja brałem B8, mnie wyniósł komplet 2000,ale do quattro a to spora różnica. Mysle ze do Twojego bedzie taniej. Na stronie autkoplus znalazłem do Twojego za 1750 PLN Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Panowie konkrety :wink4:

Opublikowano

Wąski nie poleca B4- Wąski poleca B6-B8 ewentualnie.Tylko chwilowo ich nie mam :naughty: kwestia czasu :)[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 08:08_________________________________________________

słyszałem bardzo pochlebne opinie na temat bilstein b8 ale niestety ta cena :shocked: za komplet przód,tył 2 tysie to troszkę sporo ;( przewidywany budżet to ok.1200-1300 zł

dokładnie cena jest inna :)[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 08:09_________________________________________________ja ostatnio kupowałem oryginalne w ASO do siebie :)

Opublikowano
ja ostatnio kupowałem oryginalne w ASO do siebie :)

Podłączę się do tematu, bo też zastanawiam się czy nie obniżyć trochę mojej B6 Avant.

W co lepiej zainwestować: zawieszenie 1BE czy moze jakiś zestaw typu Pro Kit Eibacha (BE odniży o 20mm a ProKit o 30)?

Co polecacie?

JaroD

Opublikowano

Witam,

Mi Pro Kit Eibacha -30 siadł gdzies -40 do tego Bilstein B8.

Ja kupowałem tutaj http://www.rallyshop.pl/, są dość dobre ceny. Jaro myślę, że w co zainwestować zależy od tego co oczekujesz. Bardziej komfortowo to BE, a troszkę więcej sportu i twardo Eibach + dobry amorek. Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Wąski nie poleca B4- Wąski poleca B6-B8 ewentualnie.Tylko chwilowo ich nie mam :naughty: kwestia czasu :)[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 08:08_________________________________________________

dokładnie cena jest inna :)[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 08:09_________________________________________________ja ostatnio kupowałem oryginalne w ASO do siebie :)

\

ok zle sie wyrazilem :) Robert jak sie pojawia w najblizszym czasie b6 to daj cynk jaka cena :naughty:

Opublikowano

za amory bilstein b8 ile trzeba dac za komplet (przód+tyŁ)??? oprocz bilstein'a co jeszcze polecacie pod eibach'a springi ? (jak cos piszcie za ile WĄSKI by te b8 zalatwił) :) pozdro

p.s. tu znalazłem ----> http://www.autkoplus.com

AUDI A4 -01

Producent: Bilstein - Amortyzator tylny (B8) - BE3-6214

Cena: 448,80 PLN

Producent: Bilstein - Amortyzator przedni (B8) - BE5-6516

Cena: 488,20 PLN

jak cos to piszcie czy do a4 b6 1.9TDI sedan sie nadaja :>

KOMPLET- jakies z przesyłka 1880zł troche drogo?? :mysli:

czy może jakis inne amory , z trego co pamietam amory od zawiasu 1BE komplet(tył+przód) kosztuja tez jakies 2000zl :confused4:

jak cos piszcie jakie inne amory polecacie do springów eibacha .

p.s. a tak na marginesie tu macie stronke do springów EIBACH'a (chyba najtaniej w sieci)

http://www.venom24.pl/sprezyny-obnizajace-eibach-p-21180.html

z tej stronki to masakra - springów nie maja na stanie trzeba czekac 3tyg, ja swoje zamowilem z innej stronki i juz czekam ponad tydzien, a zapewniali ze dojda max do 7dni. wychodzi na to ze wszedzie trzeba czekac na springi z tej firmy zanim je sprowadza,troche to lipna sprawa ze sklepo internetowy nie posiada na stanie danego sprzetu tylko jak ktos chce kupic to wtedy sciagaja i czekac.....czekac.... trzeba dłuuugo ;/

jedynie strona http://www.prince.com.pl/ oferuje tydzien czekania ,ale czy w rzeczywistosci sie to sprawdza :confused4:

ja zamawialem z tej strony -->http://sklep.tuning.p

Opublikowano

Kris - B8 są naprawdę twarde jak na nasze dziurawce - poszukaj sobie lepiej B6. Bardzo dobry zamiennik zarówno do 1BE, jak i pseudo sportowego zawieszenia.