GALAT Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 kupiłem nie tak dawno b5, moj podlokietnik zapada sie nie trzyma ustawionej pozycji...czy myslicie ze da sie to naprawic czy lepij poszukac gdzies zamiennika albo kupic uzywke?
SoMeS Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 dołączam się do problemu... nie wiem czy to łokcie takie ciężkie mamy czy jak
GALAT Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2009 strasznie mnie denerwuje ten podłokietnik, zamiast się w samochodzie odstresowywać to sie denerwuje jeszcze bardziej
SoMeS Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 to weź sobie do auta kogoś odstresowującego sorry za OT wracając do tematu to wydaje mi się że tam są jakieś zapadki i zębatka przyjrzę się temu w tygodniu...
pawelwor Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 tam jest jeden ząbek wystający który się łamie. Nie tylko u was to jest ;-) Podobno można to jakoś zespawać, tyleże to jest aluminium.
Guregoru Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Nie jestem pewien o co wam dokładnie chodzi ale to może pomóc http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_jak_rozebrac_oryginalny_podlokietnik_audi-t14230.0.html
siara33 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 niechce wprowadzac czytelnikow w blad ale sa ludzie co naprawiaja i spawaja aluminium... dobry fachowic napewno tak naspawa i oszlifuje ze bedzie orginal...i to za pare groszy .... bynajmniej w gdyni jest taki czlowiek ktory potrafi niemal wyspawac wielkie ubytki tak ze wyglada jak orginal.... u mnie tez przeksakije w 1 polozeniu ale tylko gdy mocno sie opre wiedz jak narazie nie ruszam pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi