Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Podłokietnik kierowcy nie trzyma pozycji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupiłem nie tak dawno b5, moj podlokietnik zapada sie nie trzyma ustawionej pozycji...czy myslicie ze da sie to naprawic czy lepij poszukac gdzies zamiennika albo kupic uzywke?

Opublikowano

dołączam się do problemu... nie wiem czy to łokcie takie ciężkie mamy czy jak :cool1::decayed:

Opublikowano

strasznie mnie denerwuje ten podłokietnik, zamiast się w samochodzie odstresowywać to sie denerwuje jeszcze bardziej

Opublikowano

to weź sobie do auta kogoś odstresowującego :naughty:

sorry za OT :polew:

wracając do tematu to wydaje mi się że tam są jakieś zapadki i zębatka :mysli: przyjrzę się temu w tygodniu... :wink4:

Opublikowano

tam jest jeden ząbek wystający który się łamie. Nie tylko u was to jest ;-) Podobno można to jakoś zespawać, tyleże to jest aluminium.

Opublikowano

niechce wprowadzac czytelnikow w blad ale sa ludzie co naprawiaja i spawaja aluminium... dobry fachowic napewno tak naspawa i oszlifuje ze bedzie orginal...i to za pare groszy .... bynajmniej w gdyni jest taki czlowiek ktory potrafi niemal wyspawac wielkie ubytki tak ze wyglada jak orginal.... u mnie tez przeksakije w 1 polozeniu ale tylko gdy mocno sie opre wiedz jak narazie nie ruszam

pozdrawiam