spedmax Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Jeżeli szukacie dobrego warsztatu we WROCŁAWIU to polecam AUTO SERWIS M.KRAKOWIAK. Zajmują się tam głównie autami koncernu VW oraz Opla . Mają rzeczowe podejście do tematu, zawsze jeśli klient chce lub nawet sam się nie zapyta. Dowie się co i dlaczego ma zostać naprawione. Dojazd: Od Centrum Handlowego KORONA trzeba jechać w kierunku Centrum Miasta (Mosty Warszawskie) 100m przed skrzyżowaniem(ze światłami) z ulicą Czajkowskiego, mieszczą się po prawej stronie Adres_ ul. Bolesława Krzywoustego 6 - 12 Telefon 513-333-334 www.spedmax.pl
Yarro Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Witam Czy ktoś coś u nich robił? Bo wygląda na to że sami się polecają.
ziemas Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Witam Czy ktoś coś u nich robił? Bo wygląda na to że sami się polecają. Zapłaciłem za wymianę amortyzatorów z tyłu 200zł (amorki miałem swoje) a w innych chcieli powyżej 300zł.Cyklicznie robię u nich drobne naprawy jak zawieszenie, olej, paski. Polecam ze swojej strony.
Yarro Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Witam Już u nich byłem rozrząd kompletny do A4 B7 1,9tdi 550zł +wymiana 250zł (jeżeli swoje części masz to wymiana 300) wszystko trwało jakieś 4,5godz. ze swojej strony również polecam.
Rekomendowane odpowiedzi