Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Zasuwanie szyb i szyberdachu z pilota nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzis zauwazylem, ze nie dziala ni zamykanie szyb i szyberdachu z pilota. Pamietam, ze jeszcze niedawno dzialalo mi to, jak chcialem z pilota zamknac szyby to musialem dluzej przytrzymac przycisk a teraz jak tak robie to nie dziala. Czy ktos wie co moze byc grane z tym zamykaniem z pilota?

Opublikowano

może bateria lekko podupadła :mysli:

u mnie też nie zawsze zasuwa szyby za pierwszym razem gdy przytrzymam zamykanie

i czasami gdy domykaja się to staną i muszę jeszcze raz wcisnąć zamykanie

Opublikowano
  • Autor

Byc moze i bateria słaba bo zauwazylem, ze pilot juz nie dziala tak jak dawniej i czasem musze dwa razy nacisnac, zeby otworzyl badz zamknąl drzwi. W sumie i tak rzadko odsuwam szyby i szyberdach wiec nic takiego sie nie stalo, ale mimo wszystko skoro taka opcja jest w samochodzie to dobrze by bylo gdyby dzialala. Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak będziesz zamykać z pilota i przytrzymanie przycisku nic nie pomoże to weź otwórz i jeszcze raz naciśnij zamknięcie,powinno wtedy zadziałać zamykanie szyb no i szyberdachu. Mi dwa razy się tak zdarzyło,że musiałem otworzyć i zamknąć już bez problemu :hi:

Opublikowano
  • Autor

Ok, tak zrobie, zobaczymy czy pomoze. Dzieki

Opublikowano

A kluczykiem jak przytrzymasz w drzwiach na ZAMKNIJ to się domykają?

Opublikowano

Sprawdz najlepiej kluczykiem przekrec i poczekaj chwilke jak sie domkna to moze i ta bateria a jak lipa do moze modol komfortu....

Ja rowniez jakis czas temu mialem tak ze sie domykalo pieknie ladnie a teraz nic......i bede szukal modolu zeby podpiac i sprawdzic.

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie dziala jak przytrzymam kluczyk, chyba bedzie tak jak piszesz, ten modul komfortu. Nie wiesz ile taki modul moze kosztowac? Bede w nastepna sobote w serwisie wiec przy okazji spytam. Jak bedzie drogo kosztowal to trudno trzeba bedzie z tym jezdzic.

Opublikowano

podepnij VAG i zobacz błędy komfortu

Opublikowano

jesli chodzi o moj przybadek to po podpieciu vaga ....m komfortu -brak komunikacji !

alejeszce bede chcial dostac sie do tej skrzynki i zobaczyc co i jak moze gdzies sie woda dostala niewiem bede probowal tak wyczytalem na a4.

a co do samego modulu to roznie od 100 do 300zl. [br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 17:09_________________________________________________ a tobie kolego niuniek222 radze zaczac faktycznie od podpiecia vag-a oczywiscie jesli mazs gdzie!

a pozniej mozna cos myslec i szukac ,najwarzniejsze znalesc usterke!!

Opublikowano
  • Autor

Mam takiego elektryka ktory by moglby mi to sprawdzic ale puki co ten problem mnie nie denerwuje. Jak znajde chwilke czasu to sie z nim umowie i sprawdzi mi co moze byc grane.

Opublikowano

ale dla swietego spokoju ugadaj sie i sprawdz co w trawie piszczy.

pozdrawiam