Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie mozna dostac poduszke pod skrzynia biegów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukalem w paru sklepach ale bieda...w ASO 390 zł wołają ;-(

Ktos ma gdzies jakies dojscia? Jakies sklepy gdzie dostane?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Intercars odwiedź, mają na 100% strona to intercars.com.pl tam możesz sprawdzić gdzie są punkty, a jak chcesz to jutro podam Ci i ceny bo od nich z hurtowni zamawiam w firmie większość części :wink:

Opublikowano
  • Autor
Intercars odwiedź, mają na 100% strona to intercars.com.pl tam możesz sprawdzić gdzie są punkty, a jak chcesz to jutro podam Ci i ceny bo od nich z hurtowni zamawiam w firmie większość części :wink:

w ost. czwartek chcialem kupic u nich...nie mieli...i jak im mowilem ze pod skrzynie to sami nie wiedziali jaka to jest z ich oferty :/

Opublikowano

sprawdze jutro i dam Ci znać :wink:

[ Dodano: 30-04-2007, 07:43 ]

Nie wiem jaką masz skrzynię ale widzę akurat że do manualnej to w IC mają - tylna ta większa to tylko zamiennik 4MAX - w detalu 56zł a przednia niedostępna w żadnej opcji. Rzeczywiście ciężko z tymi poduszkami do Twojego autka, do innych bez problemu są dostępne... Ale mimo wszystko ASO przegina z cenami, tutaj lemforder w cenniku stoi 80 za tylną i 65 za przednią poduszkę czyli różnica kolosalna.

Opublikowano
  • Autor
sprawdze jutro i dam Ci znać :wink:

[ Dodano: 30-04-2007, 07:43 ]

Nie wiem jaką masz skrzynię ale widzę akurat że do manualnej to w IC mają - tylna ta większa to tylko zamiennik 4MAX - w detalu 56zł a przednia niedostępna w żadnej opcji. Rzeczywiście ciężko z tymi poduszkami do Twojego autka, do innych bez problemu są dostępne... Ale mimo wszystko ASO przegina z cenami, tutaj lemforder w cenniku stoi 80 za tylną i 65 za przednią poduszkę czyli różnica kolosalna.

Orientujesz sie jakiej firmy Audi wklada seryjnie poduszki?

Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor
http://www.bronowski.pl/grupy.php poszukaj tutaj :biggrin: sa ori. i jakies inne tyz widac:) :biggrin:

sa dwie pduchy pod skrzynie...ale nie do A4 B6 :/

Chyba ze slepy jestem...

Opublikowano

ja to bym poprostu zadzwonil i zapytał o cene i dostepnosc towaru:)

Opublikowano

jak masz problem to ci moge zamówić u mnie w sklepie kosztują ok 140zł dwie sztuki.tydzię temu kupowałem,daj znać a w sobote będe w poznaniuto bym ci podrzucił. pozdro

Opublikowano

To ja zapytam,po czym poznać,że nadają się do wymainy?

Opublikowano

A Jakie są objawy zużycia poduszki z pod skrzyni??

Opublikowano
  • Autor
jak masz problem to ci moge zamówić u mnie w sklepie kosztują ok 140zł dwie sztuki.tydzię temu kupowałem,daj znać a w sobote będe w poznaniuto bym ci podrzucił. pozdro

nie te poduchy...mowisz o bocznych..i te sa dostepne..a mnie interesuje JEDNA poduszka od zawieszenia skrzyni...

[ Dodano: 30-04-2007, 22:23 ]

To ja zapytam,po czym poznać,że nadają się do wymainy?

Np: drgania kabiny, kierownicy na wolnych obrotach...lub szarpniecia/stukniecie przy nieplynnej zmienie biegow...

Opublikowano

U mnie drgała gałka zmiany biegów na wolnych obrotach, wymieniłem poduchy pod silnikiem i gałka nie drży ale zaczeło telepać całą kastą i kierownicą,wina jest chyba poduszek bo to jakaś chińszczyzna(4 max).