Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Nie wiedziałem gdzie umieścić wątek, ale poradźcie proszę w sprawie zamka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o centralny zamek. Gdy otwieram od strony kierowcy (kluczykiem oczywiście, nie mam pilota) dosyć często ostatnimi czasy nie otwiera się reszta drzwi, dopiero po otwarciu drzwi od kierowcy, a często otwarciu i zamknięciu tychże drzwi otwiera się reszta. Od biedy po otwarciu kierowcy jak się otworzy może być, gorzej jak pasażerowie muszą czekać aż wsiądę lub jak otworzę, zamknę i znów se otworzę. Co może być grane z tą pneumatyką? Aha, gdzie mam umieszczać wątki o centralnym zamku, tak na przyszłość? :P

Opublikowano

Witam. Miałem ten sam problem. Borykałem sie z nim ponad rok. Powodem są zimne luty w centralce zamka znajdującego sie w bagażniku. Wystarczy rozebrać i poprawić je. Mi od czasu naprawy centralka działa idealnie za każdym razem. A jest to już ponad rok. W razie czego pisz na gg do mnie. A jak jestem niedostępny to napisz do mnie a odpisze Ci w jakich godzinach możesz mnie zastać. GG do mnie znajdziesz w moich danych na forum.

Opublikowano

sprawdź czy nie masz wilgoci w boczku, bo to też może być powodem szwankowania pompki

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam mam tez taki problem bo raz mi otwiera lub zamyka raz nie , gdzie znajde centralke i pompke ? prosze o pomoc pozdrawiam

Opublikowano

Dokładnie jak pisze pj_pe_jot , miałem to samo, wizyta w serwisie RTV 10zł i po sprawie.

Opublikowano

jak wykryc gdzie jest pompka ? nie wiem gdzie szukac bo nad kolem z tylu (prawe) nie ma. ja mam 1.6 adp sedan. prosze o pomoc to pilne dziekuje

Opublikowano

Spróbuj przy czymać kluczyk przez ok 3-4 sekundy jak otwierasz auto u mnie to pomaga

Opublikowano

juz to odkrylem i dziala ale nie zawsze