dirty8 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Tak jak w temacie , na hamownie 4x4 mam troszeczke kilometrow , wiec może warto spróbować hamować autko właśnie w ten sposób.
Gość spedyt Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 wiec może warto spróbować hamować autko właśnie w ten sposób A jest jakiś inny sposób niż wszystkie koła naraz?
alvaro Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 A jest jakiś inny sposób niż wszystkie koła naraz? hamownia drogowa
Gość spedyt Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 hamownia drogowa Hamownia drogowa oznacza tyle, że posiadając laptopa i kawałek drogi można zmierzyć moc i moment samochodu na kołach, znając dokładną wagę samochodu?
alvaro Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 podajesz masę auta,temp powietrza, ciśnienie atmosferyczne, średnicę kół, zresztą poczytaj sobie pod tym linkiem (ja byłem dokładnie na takiej mierzony) : http://www.hamownia.win.pl/h/h_przen.htm
Gość spedyt Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 alvaroalvaro78, dzięki za info
alvaro Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 spedyt, nie ma problemu :exclaim: :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi