adamooz Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam Mam Audi a4(b5) 1999r. Silnik 2.4i V6 30 zaworów benzyna nie mam gazu. Gdy zapapalam chodzi miedzy 700a800 obrotów w miare równo. Gdy dam gazu szarpie i dławi się a raz normalnie jedzie, jak by miał turbo przyspiesza. Z rury wydechowej strzelają spaliny i czasem się dławi silnik. Prosze o pomoc P.S. sprawdziłem wydech oki, Lambda tez działa, Katalizator też oki proszę o pomoc pozdrawiam Adam[imgt][/imgt]
pawelc Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A jak tam ze świecami?.. Może któraś nie przepala ...
Gość tymonA4 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 albo cewki wysokiego napięcia
adamooz Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dziękuję powiem co sprawdziłem: -przepływomierz sprawdziłem -świece i przewody też -Lambda jest oki są dwie sprawdzone... Co jeszcze może być może czujnik Halla przy wale korbowym nie wiem Nie mam pomysłów>>> Samochód idzie słabo zamula sie dławi i strzela z rury a nagle ma buta jak rakieta czekam na pomoc Może o czymś nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi