Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[RNS-E] Polskie mapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciągle wysyłam meile do Audi z pytaniem o mape PL dvd , odpisują ze nie wiedzą kiedy będzie , może ktoś z was coś wie moze pracuje w audi i cos napisze bo idzie uja dostać , sprzedają navi za tyle kasy a mapy brak .Mapy polski są juz wszedzie nawet w telefonach kom VW ma mape DVD PL http://aukcje.o2.pl/show_item.php?item=108634160 a qwa Audi ma w d*pie nic z tego nie kumam ale strasznie mnie to wk***ia.

Opublikowano

a nie podejdzie mapa z VW??

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie :( kaszana totalna . Jak zrobili DVD do BMW to wsdzilem mape DX na CD i wszystko chodzi super a tu qwa kicha.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

jak tam kolego znalazłeś żródło do map ?? mój kolega obiecałże za kilka tygodni ma mieć w końcu mapy na europę +pl ja mam do sprzedania europę 2005 i 2006_1 ale one nie mają niestety pl

Opublikowano
jak tam kolego znalazłeś żródło do map ?? mój kolega obiecałże za kilka tygodni ma mieć w końcu mapy na europę +pl ja mam do sprzedania europę 2005 i 2006_1 ale one nie mają niestety pl

Od 3 tygodni mam dojście do mapy na Polske.Ale na razie działa tylko w A6 , A8 i Q7. Jak tylko pokaże się do A4 dam znać :wink:

Opublikowano

Kolego Hugo o to mi właśnie chodziło ( o mapy do A4 bo w końcu jesteśmy ich szczęśliwymi posiadaczami , no nie ?? :) )

Opublikowano

Z tego co wyczytałem na jakiejś grupie to mapa na rok 2007 do RNS-E wyjdzie na dwóch płytach DVD. Na drugiej płycie będzie również Polska.

Mapa ma być dostępna w styczniu 2007

Oto co ma być na tych płytach

Europe 2007 RNS-E software is composed of two DVD:

DVD 1 : Dänemark, Deutschland, Österreich, Schweiz, Andorra, Belgien, Frankreich, Griechenland ( Athen ), England, Irland, Italien, Lichtenstein, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Portugal, San marino, Spanien, Vatikanstaat

DVD 2 : Dänemark, Deutschland, Österreich, Schweiz, Finnland, Lichtenstein, Norwegen, Polen, Schweden, Slowakei ( Bratislava ), Slowenien ( Ljubljana ), Tschechische Republik, Ungarn

Opublikowano
  • Autor

A mi w Audi powiedzieli że 15 grudnia będzie , jak znam życie to nie będzie :P

Opublikowano

Ciekawe jaka będzie cena i czy da się kupić np. tylko płytę na której jest Polska. :razz:

Opublikowano
Ciekawe jaka będzie cena i czy da się kupić np. tylko płytę na której jest Polska. :razz:

Znając życie to będzie kosztować 1500zł czyli tyle ile kosztuje ta która wyszła teraz :) Jak tylko wyjdzie do A4 to dam znać i załatwie w dobrej cenie :wink:

Opublikowano

ja tez mam podobny problem , mam "podobno "najnowsza mape Polski, ktora pojawila sie pod koniec października ale np. w Bialymstoku brakuje 80 % wiekszym ulic, nie wspominajac juz o mniejszym ulicach.

Opublikowano
  • Autor

Chyba nie masz jednak najnowszej bo nowa ma 28% pokrycia PL więc białystok jest cały napewno , tu chłopaki mają może ci załatwią :)

Opublikowano

Jaro Ty masz RNS-E czy navi plus działającą w dx ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zamówiłem już z niemiec będe miał gdzieś w środe jest taniej niż na Allegro , jak sie uda ją ten teges to sie oczywiście podziele z kolegami :)

Ten pan z Allegro też czeka na przesyłke z niemiec bo z nim gadałem :P

Opublikowano
Zamówiłem już z niemiec będe miał gdzieś w środe jest taniej niż na Allegro , jak sie uda ją ten teges to sie oczywiście podziele z kolegami :)

Ten pan z Allegro też czeka na przesyłke z niemiec bo z nim gadałem :P

Oniaczku trzeba było tą kase na coś innego przeznaczyć :diabelek:

Opublikowano
  • Autor

Hugo raz w życiu można kupić oprogramowanie legalne :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy mogę się dowiedzieć ile kosztuje taka mapa w Niemczech, ewentualnie proszę o adres strony internetowej gdzie można ją zakupić?

[ Komentarz dodany przez: pre_pl: 17-01-2007, 21:49 ]

proszę przywitaj się w dziale Newbie

Opublikowano
  • Autor

Płyta w niemczech to 250 euro netto , poprostu dzwonisz do jakiegoś salonu Audi i zamawiasz do PL,albo czekasz jak mi sie uda ten teges :P Płyta chodzi za***iście jest bardzo dokładna PL nawet drogi przez las są w wawie, wgrywa sie odrazu nowy sofcik i jest pare zmian w opcjach i wyglądzie , i jakies dodatkowe opcje

pare fot:

0mh2.th.png

01pe6.th.png

02ep1.th.png

03xr8.th.png

04yd2.th.png

A tak w Fisie

0gl5.th.jpg

01sj8.th.jpg

Opublikowano

super sprawa :diabelek:

to na zlot w Wisle jakos trafisz i poprowadzisz kolumne :P :one: