Opublikowano 10 Listopada 201114 l Autor No to obejrzyjcie sobie wykresik mojego klekota Bolek teraz masz czym jechać w końcu :oklaski:
Opublikowano 10 Listopada 201114 l Bolek ja cię serią objadę W piątek/sob jestem w TOS moze jakaś cola ?
Opublikowano 10 Listopada 201114 l Autor Bolek ja cię serią objadę TY lepiej kup meskię auto a nie będziesz się ścigał przejazdem prze CK nie będziesz ?
Opublikowano 10 Listopada 201114 l Od kiedy CK lezy po drodze z 3M ? Jak drogi "se wybudujeta" to bede tam jeździł
Opublikowano 10 Listopada 201114 l Autor Od kiedy CK lezy po drodze z 3M ? Jak drogi "se wybudujeta" to bede tam jeździł wymówki
Opublikowano 10 Listopada 201114 l Bolek ja cię serią objadę W piątek/sob jestem w TOS moze jakaś cola ? Ja mogę być chętny na colę
Opublikowano 10 Listopada 201114 l Bolek ja cię serią objadę W piątek/sob jestem w TOS moze jakaś cola ? Ja też się piszę
Opublikowano 11 Listopada 201114 l a wie ktoś co się dzieje z Dudim?? cos się dawno nie odzywał? reza coś czy już mu się rozpadł ten bolid? A co Marcinku martwisz sie o mnie [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 20:16_________________________________________________To dzieje sie cos w poniedzialek to chetnie zajade bo jestem bezrobotny.
Opublikowano 11 Listopada 201114 l Autor a wie ktoś co się dzieje z Dudim?? cos się dawno nie odzywał? reza coś czy już mu się rozpadł ten bolid? A co Marcinku martwisz sie o mnie [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 20:16_________________________________________________To dzieje sie cos w poniedzialek to chetnie zajade bo jestem bezrobotny. no martwię - w końcu podstawowy rezacz jesteś u nas
Opublikowano 13 Listopada 201114 l Zmienilo sie cos czy po staremu 19 DaGrasso bo jestemnie w temacie na razie
Opublikowano 14 Listopada 201114 l nic się nie zmieniło- chyba :gwizdanie: Marcin tez nie jest w temacie Nic się nie zmieniło,ja powinienem być
Opublikowano 15 Listopada 201114 l Autor nic się nie zmieniło- chyba :gwizdanie: Marcin tez nie jest w temacie a cholera was wie [br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 11:07_________________________________________________Panowie dzięki że podjechaliście Łukasz
Opublikowano 15 Listopada 201114 l Dzięki chłopaki za spota sobotniego. Cajun ty to jestes jakiś wizjoner pytając mnie o to ile punktów karnych mam czy co... miałem do niedawna zero ale we Włocławku dostałem pstryk po oczach miałem jakies 67-69km/h po północy wiec k**wa na ile tam foto był ustawiony na 40km/h ?
Opublikowano 15 Listopada 201114 l Dzięki chłopaki za spota sobotniego. Cajun ty to jestes jakiś wizjoner pytając mnie o to ile punktów karnych mam czy co... miałem do niedawna zero ale we Włocławku dostałem pstryk po oczach miałem jakies 67-69km/h po północy wiec ku*** na ile tam foto był ustawiony na 40km/h ? Może jakieś ograniczenie, pięćdziesiątka czy coś? Albo miałeś 71, a było na 70. Zobaczysz, jak zdjęcie przyjdzie.