Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to mam kabelek, który to ogarnie raczej.

Tylko jeszcze kogoś kto wie gdzie co w benzynce, bo ja tylko diesel :decayed:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 178 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ok,to jak by co to będę się uśmiechał :) jak przyjdzie co do czego

Opublikowano

Tomasz a nad A5 się nie zastanawiałeś ???

Fajne auto wygląda i w prowadzeniu też powinno być ciekawie.

A jak nie A5 to może A6 też fajny dizajn ma i fura konkret .

Bo Leona miałeś przecież to może ta gama aut przypadnie Ci do gustu ???

Opublikowano

Łukaszku nie ta kaska

Opublikowano

Prezes sory że Cię nie widziałem :wink: ale tempo było emeryckie od górna i się zamyśliłem :decayed::decayed:

Jak 120 lecę to widzę każdego znajomego :grin::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

Ja teraz jestem incognito-zwykłe szare auto, też,bym siebie nie poznał :polew: dobrze że ja w,kazde b6 zagladam :decayed:

---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ----------

MARCIN607, Widziany dzisiaj w Kielcach koło 16 za realem, mijaliśmy się ja jechałem szarą b6 pozdrówki:drinks:

Powiem Ci że przesladuje mnie szary albo coś podobnego w avancie na tsk. Nastepnym razem Cię wytrabię tylko ze skody aobo niebieskiego a2.

---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ----------

Ja będę w columbusa celował. jak będzie coś fsjnego w dobrej kasie dam Ci znaka.

---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ----------

Tomasz a nad A5 się nie zastanawiałeś ???

Fajne auto wygląda i w prowadzeniu też powinno być ciekawie.

A jak nie A5 to może A6 też fajny dizajn ma i fura konkret .

Bo Leona miałeś przecież to może ta gama aut przypadnie Ci do gustu ???

Ja się nad a5 i a6 zastawiam co mnie jakaś minie tylko mam póki co tylko na jedną cwiartkę a ja uznaję tylko 0.7 i 1L:-).

Bolek w koncu Volvo ma fajne czarne koło i się prezenci a Ty sprzedajesz?

Opublikowano

Pogoniłeś czarnego ????

Zamawiasz ramki klubowe bo muszę się zebrać i zamówić ???

Opublikowano
  • Autor

Tak. W sobotę pojechał do Wrocławia :cry: jak odjezdzał widzialem go 2gi i oststni raz w ruchu. Ależ był ładny. Teraz skarbonka założona i zbieram na następne OOOO. Za 2-3lata wracam do marki.

Ramek nie zamawiam bo i po co teraz :cry: chyba że bym octaviusza wystroił. Jak coś daj cynka to Ci puszczę przelewa na 2szt.

Da ktoś pojeździć audi?? :bag:

Opublikowano

Za pasażera jak ogarnę do końca lpg bo ostatnie poprawki zostały :decayed::decayed:

Opublikowano

Ech Marcin Kuni Ci brakuje a nie Audi:wink:

Opublikowano
  • Autor

Kuni i zawieszeniu za***iście mientkie, nie ma jak zakrętów brać bo mam wrażenie że zaraz d*pa pójdzie swoją własną ścieżką :bag:.

Opublikowano

Kuni i zawieszeniu za***iście mientkie, nie ma jak zakrętów brać bo mam wrażenie że zaraz d*pa pójdzie swoją własną ścieżką :bag:.

Ty ze mną musisz jechać do kielcowni to zobaczysz jak się po winklach jeździ :decayed::decayed::decayed: a i na wlocie obwodnicą też złapiemy ponad 2...km/h:naughty:

Opublikowano

Nie strasz chłopa... Albo każ mu najpierw pampersa założyć i torba do łapy...

Opublikowano
  • Autor

Zaraz za wasniowem zacznie mu kasłać strzelać gazem i się skonczy wycieczka :kox:

---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:55 ----------

Teraz jak lecę moim poduszkowcem i ktoś mnie minie-myślę sobie tylko-Synek miesiąc temu nawet bym nie,dukował :decayed: . Mam wyjebane na wszystko-leci zetka i lece stuffkę..

Kris w życiu bym pampersa nie założył-żeby dobrze zapamiętał jak się nie jeździ :dancing::polew:

Opublikowano
Nie strasz chłopa... Albo każ mu najpierw pampersa założyć i torba do łapy...

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Znieczulenie mu dasz i jakoś da radę :decayed::decayed:

Opublikowano

Wtedy nie będzie frajdy :decayed:

---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ----------

Zaraz za wasniowem zacznie mu kasłać strzelać gazem i się skonczy wycieczka :kox:

---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:55 ----------

Teraz jak lecę moim poduszkowcem i ktoś mnie minie-myślę sobie tylko-Synek miesiąc temu nawet bym nie,dukował :decayed: . Mam wyjebane na wszystko-leci zetka i lece stuffkę..

Kris w życiu bym pampersa nie założył-żeby dobrze zapamiętał jak się nie jeździ :dancing::polew:

Nie przesadzaj z Łukaszem źle się nie jeździ :)

Z tym, że i ja zetka i lecem stuuffkę :wink: ostatnio dużo niebieskich się kręci...

Opublikowano
  • Autor

Lukasz zniwu Cię dzisiaj celnalem, tyle że Hondzina jechaleś :decayed:

Opublikowano

Musze ta skodzine jakoś zaznczyć bo ni prenika nie rozpoznaje Cie ale widziałem że lapka poszła w górę i dopiero wtedy aaaa prezes jechał

Muszę trzecie auto kupić żeby mieć na wyjazdy bez śledzenia :grin::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Musze ta skodzine jakoś zaznczyć bo ni prenika nie rozpoznaje Cie ale widziałem że lapka poszła w górę i dopiero wtedy aaaa prezes jechał

Muszę trzecie auto kupić żeby mieć na wyjazdy bez śledzenia :grin::decayed::decayed::decayed:

Jak chcesz zamienimy się dla zmyłki :decayed:

Opublikowano

Troche kuni dozuc i sie zastanowie:decayed::decayed::decayed: