Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Co zamiast podłokietnika ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie. Mam podłokietnik i jeżdżę z podniesionym bo nie korzystam. Nie mam pomysłu co praktycznego można by zamontować zamiast niego w to miejsce. Jakiś pojemnik, uchwyt na butelkę etc. Najlepiej fabryczne rozwiązania.

Opublikowano

Możesz zamontowac w tunelu stojak na dwa napoje oryginalny, ale żeby podłokietnik Ci nie odpowiadał to dziwne :blink: ale zbycie bedziesz miał od ręki zapewne na niego :good:

Tylko pamietaj że zostanie dziura po nim chyba ze wymienisz cały tunel :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Tylko pamietaj że zostanie dziura po nim chyba ze wymienisz cały tunel :gwizdanie:

Właśnie o to chodzi żeby nie została. Inaczej już dawno bym odkręcił. Nie mam pomysłu co tam wstawić by zasłonić dziurę po podłokietniku i żeby to było użyteczne.

Nie wspomnę oczywiście o estetyce. Żadnej wiochy tam nie chce.

:(

Opublikowano

Zamień sie z kims na tunel przeliftowy bez podłokietnika :wink4: wstaw ogłoszenie w odpowiednim dziale zobaczysz że szybko znajdzie sie ktoś chętny

Bo wstawianie "czegos" w dziure po podłkietniku raczej estetycznie nie wyjdzie :no:

Opublikowano
  • Autor

Bo wstawianie "czegos" w dziure po podłkietniku raczej estetycznie nie wyjdzie :no:

Chciałbym wstawić coś NA dziurę po podłokietniku. Nie chodzi mi o przedłużanie wnęki na kasety magnetofonowe. To może wystawać ponad tunel byle było niskie. Szukam po necie ale nie widzę takich rzeczy.

Opublikowano

Napisz jaki stan, kolor i cena. Później pomyślimy co zrobić z dziurą :kox:

Opublikowano
  • Autor

Napisz jaki stan, kolor i cena. Później pomyślimy co zrobić z dziurą :kox:

Widzę że zapotrzebowanie jest duże :polew: Na razie nie do sprzedania. Czekam na propozycje "co zamiast".

Opublikowano

Zamiast to tam mozesz chyba jedynie zrobić mocowanie na kubki dla podróznych siedzących z tyłu, albo jakis LCD umieścic ale to też nie funkcjonalne bo mało miejsca jest noi zbyt nisko :gwizdanie:

Tak czy tak czeka Cie rzeźba bo w oryginale tam prócz podłokietnika i jego braku nic nie było :no:

Opublikowano

Teraz poważanie :wink4: Na Twoim miejscu "tunel z dziurą" zastąpiłbym czymś takim http://www.allegro.pl/item715072894_tunel_srodkowy_audi_a4_95_99_f_vat.html ,a brakujące elementy (popielniczka itd.) przełożyłbym ze starego.

Opublikowano

tak jak kolega pisze wyżej zamienił bym się z kimś tunelami albo kupił nowy.

Opublikowano

Tak mi się wydaje jeśli byś tam nawet coś wstawił zamiast tego podłokietnika to może to być wiocha bo oryginalnie nie ma nic innego w miejsce podłokietnika. Także zamiana chyba najlepsze rozwiązanie...ja mam tunel bez podłokietnika :cool1: