decuua4 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Witam mam problem ponieważ , zaczeło mnie to niepokoić ... Jeżdżąc samochodem temp. utrzymywała mi sie stale 90*C , tylko po dłuższej trasie zgasiłem auto , zapaliłem i temp. wskazywała 100*C po czym spadała po chwili do normalnej 90*C , i co najlepsze ciepłe ogrzewanie mi nie działa... , sprawdzałem termostat jest sprawny , wie ktoś co to może byc prosze o pomoc...
bartek1605 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 zapowietrzona nagrzewnica :gwizdanie:
yaky17 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 tak zapowietrzony układ prawy wąż co leci do nagrzewnicy służy do odpowietrzenia układu jest na nim kropa którą ma wylecieć płyn
decuua4 Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 ok... tylko dokładniej jak mam odpowietrzyć żeby to wszystko śmigało jak należy ?
yaky17 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 ja zrobiłem tak odpaliłem go i ściagłem wąz i czekałem, az uleci nim płyn i tak z cztery razy czasami odkreciłem też zbiorniczek wyruwnawczy
Rekomendowane odpowiedzi