Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kufaaaaa[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 19:30_________________________________________________nic zech nie zrobil...

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kufaaaaa[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 19:30_________________________________________________nic zech nie zrobil...

Boniu za co? :decayed:

Opublikowano

Za to ze powiedziolech somesowi zeby edytowol posta... bo jeden juz dostal uciszenie... grrrr

Opublikowano

Nie wychodzcie lepiej poza "Spoty Bielska Białej i okolic.Każda środa godz.18 Parking Decatlon/Auchan" :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: Ty byles pierwszy :) ... ja sie nigdzie o kropka nie prosilem :P... Ale mikolaj sie spoznik o jeden dzien i juz nie przyjmuje prezentow :sick3: hehehe
Opublikowano

ale wedlug mnie ktos przesadza przeca godzic nic zlego nei napisal i ktory wogole punkt regulaminu zlamal??

Opublikowano

hahahahah następny hahahahaha boniu, trza było takiego dorosłego zgrywać? :polew: :polew: :polew: :polew:

:wink4:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 19:36_________________________________________________Pisał nie na temat.

Opublikowano

baq nie chodzilo mi o to... chodzilo mi o co poniektorych teksty...Wszystko idze ale do czasu...

Opublikowano

hahahahah następny hahahahaha boniu, trza było takiego dorosłego zgrywać? :polew: :polew: :polew: :polew:

:wink4:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 19:36_________________________________________________Pisał nie na temat.

nie na temat to polowe postow bylo by trzeba wyzucic i kropki walic z gory na dol

Opublikowano

No a niby była taka akcja, że ktoś tam taką czystkę zrobił w tym temacie, że z kilkudziesięciu stron zrobiło się ledwo kilka... :decayed:

Opublikowano

według mnie to te kropki co tam Miron rozdaje to porażka z godzicem to już wogóle poszedł po bandzie :wallbash: i fakt lepiej się stąd nie ruszać

Opublikowano

porzadek z postami tam zrobil miron...

Opublikowano

wiadomosc od godzica

No to do pewnego czasu mnie to bawiło... ale teraz to już nie bardzo.

Siemian jak jesteś taki mądry to patrz :

pkt.

11.Nie jest mile widziane pisanie postów nie na temat, w szczególności w działach technicznych.

Czy jest w regulaminie... napisane że za spam zostanę uciszony ? Pisze wyraźnie

„Nie jest mile widziane „ Spam jak spam ja napisałem jedno zdanie bo mnie to bawiło że wszyscy maja kropki. A dokładnie zadnie brzmiało „ ja się po kropka przyszedłem zgłosić bo u nas na bielsku to teraz popularne eheheheheh „ porostu sobie zrobiłem żart... i od razu dostałem uciszenie ? Za jeden temat OT ? Jak ja przeglądam czasem tematy.... 60% postów jest nie w temacie i nikt z tego nie wyciąga konsekwencji ?? rozumie jak bym dostał ostrzeżenie...

A odnośnie mojego szanowania regulaminu ? Jak ja zostaje uciszony

za coś co jest „Nie mile widziane „ to fajnie się muszę czuć.

Ja to wszystko brałem na żarty …. ale widzę że nie wszyscy mają chociaż trochę poczucia humoru.

Pozdro Godzic.

i jest w tym duzo racji i nikt jeszcze nie odpowiedzial dlaczego akrat za taka glupote dostal taki zakaz

Opublikowano

dramat i porażka nic więcej :kwasny: mod się nie popisał tym razem

Opublikowano

wiadomosc od godzica

"To nie miron dał mi kropka... nie wiem kto.."

20:01:54

Pozdro Godzic.

Jak na razie siedzę cicho poczekam, aż moje konto się odblokuje i nie wychodzę poza bielskie...

na spocie będę

Opublikowano

dokładnie - i 2,5 godziny mi z tym zeszło

według mnie to te kropki co tam Miron rozdaje to porażka z godzicem to już wogóle poszedł po bandzie :wallbash: i fakt lepiej się stąd nie ruszać

z całym szacunkiem koledzy - nie mam takiej możliwości aby komukolwiek coś dać a tym bardziej anulować.

Nie ukrywam, że jest mi przykro w sprawie Godzica ale najmniejszego wpływu na to nie mam.

Opublikowano

Dostal napewno wiadomosc od osoby ktora mu dala prawdopodobnie flyer

Opublikowano

Macie problemy... :lol1:

Opublikowano

dokładnie - i 2,5 godziny mi z tym zeszło

z całym szacunkiem koledzy - nie mam takiej możliwości aby komukolwiek coś dać a tym bardziej cofnać.

Nie ukrywam, że jest mi przykro w sprawie Godzica ale najmniejszego wpływu na to nie mam.

ok sorry miron :notworthy: ale tak i tak porazka z kropkami i uciszeniem godzica

Opublikowano

....cóż mam powiedzieć..... :confused4: