Opublikowano 7 Grudnia 200916 l kufaaaaa[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 19:30_________________________________________________nic zech nie zrobil...
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l kufaaaaa[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 19:30_________________________________________________nic zech nie zrobil... Boniu za co?
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l Za to ze powiedziolech somesowi zeby edytowol posta... bo jeden juz dostal uciszenie... grrrr
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l Nie wychodzcie lepiej poza "Spoty Bielska Białej i okolic.Każda środa godz.18 Parking Decatlon/Auchan"
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l :polew: Ty byles pierwszy ... ja sie nigdzie o kropka nie prosilem ... Ale mikolaj sie spoznik o jeden dzien i juz nie przyjmuje prezentow hehehe
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l ale wedlug mnie ktos przesadza przeca godzic nic zlego nei napisal i ktory wogole punkt regulaminu zlamal??
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l hahahahah następny hahahahaha boniu, trza było takiego dorosłego zgrywać? :polew: :polew: [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 19:36_________________________________________________Pisał nie na temat.
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l baq nie chodzilo mi o to... chodzilo mi o co poniektorych teksty...Wszystko idze ale do czasu...
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l hahahahah następny hahahahaha boniu, trza było takiego dorosłego zgrywać? :polew: :polew: [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 19:36_________________________________________________Pisał nie na temat. nie na temat to polowe postow bylo by trzeba wyzucic i kropki walic z gory na dol
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l No a niby była taka akcja, że ktoś tam taką czystkę zrobił w tym temacie, że z kilkudziesięciu stron zrobiło się ledwo kilka...
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l według mnie to te kropki co tam Miron rozdaje to porażka z godzicem to już wogóle poszedł po bandzie i fakt lepiej się stąd nie ruszać
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l wiadomosc od godzica No to do pewnego czasu mnie to bawiło... ale teraz to już nie bardzo. Siemian jak jesteś taki mądry to patrz : pkt. 11.Nie jest mile widziane pisanie postów nie na temat, w szczególności w działach technicznych. Czy jest w regulaminie... napisane że za spam zostanę uciszony ? Pisze wyraźnie „Nie jest mile widziane „ Spam jak spam ja napisałem jedno zdanie bo mnie to bawiło że wszyscy maja kropki. A dokładnie zadnie brzmiało „ ja się po kropka przyszedłem zgłosić bo u nas na bielsku to teraz popularne eheheheheh „ porostu sobie zrobiłem żart... i od razu dostałem uciszenie ? Za jeden temat OT ? Jak ja przeglądam czasem tematy.... 60% postów jest nie w temacie i nikt z tego nie wyciąga konsekwencji ?? rozumie jak bym dostał ostrzeżenie... A odnośnie mojego szanowania regulaminu ? Jak ja zostaje uciszony za coś co jest „Nie mile widziane „ to fajnie się muszę czuć. Ja to wszystko brałem na żarty …. ale widzę że nie wszyscy mają chociaż trochę poczucia humoru. Pozdro Godzic. i jest w tym duzo racji i nikt jeszcze nie odpowiedzial dlaczego akrat za taka glupote dostal taki zakaz
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l wiadomosc od godzica "To nie miron dał mi kropka... nie wiem kto.." 20:01:54 Pozdro Godzic. Jak na razie siedzę cicho poczekam, aż moje konto się odblokuje i nie wychodzę poza bielskie... na spocie będę
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l porzadek z postami tam zrobil miron... dokładnie - i 2,5 godziny mi z tym zeszło według mnie to te kropki co tam Miron rozdaje to porażka z godzicem to już wogóle poszedł po bandzie i fakt lepiej się stąd nie ruszać z całym szacunkiem koledzy - nie mam takiej możliwości aby komukolwiek coś dać a tym bardziej anulować. Nie ukrywam, że jest mi przykro w sprawie Godzica ale najmniejszego wpływu na to nie mam.
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l porzadek z postami tam zrobil miron... dokładnie - i 2,5 godziny mi z tym zeszło według mnie to te kropki co tam Miron rozdaje to porażka z godzicem to już wogóle poszedł po bandzie i fakt lepiej się stąd nie ruszać z całym szacunkiem koledzy - nie mam takiej możliwości aby komukolwiek coś dać a tym bardziej cofnać. Nie ukrywam, że jest mi przykro w sprawie Godzica ale najmniejszego wpływu na to nie mam. ok sorry miron ale tak i tak porazka z kropkami i uciszeniem godzica